Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes dóna dues noves altes de COVID-19 que eleven a 80 persones el total


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/28/2020 07:11:51 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEL’Hospital Comarcal de Blanes dóna dues noves altes de COVID-19 que eleven a 80 persones el total

Romanen hospitalitzats 16 pacients, i ahir no es va produir cap nou ingrés i cap defunció

Segons les dades fetes públiques per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ahir dilluns l’Hospital Comarcal de Blanes va donar d’alta dos nous pacients elevant fins a 80 les persones que han deixat aquest centre després d’haver estat tractades per COVID-19. Durant la passada jornada no es va produir cap nou ingrés ni cap defunció per coronavirus, i actualment romanen hospitalitzats un total de 16 pacients.


A l’Hospital de Calella hi ha 23 pacients ingressats per la COVID-19, aquest passat dilluns es va donar una nova alta, i no hi va haver ni cap ingrés ni cap defunció per aquesta malaltia. El nombre total de pacients ingressats als hospitals de Blanes i Calella és de 39 persones, i el de professionals positius dels diferents centres de la corporació es manté en 35 persones. Pel que fa als centres sociosanitaris, no hi ha cap novetat respecte l’anterior actualització.

Per la seva banda, el Departament de Salut de la Generalitat ha informat que a la Regió Sanitària de Girona s’eleven a 4.867 el nombre de positius confirmats per prova diagnòstica, i a 11.235 els casos sospitosos determinats per professionals facultatius. Hi ha 1.258 positius confirmats de residents en residències i 1.788 casos sospitosos de residents en residències.

El nombre total de defuncions en centres sanitaris ha augmentat fins les 307 persones, i les víctimes mortals en residències a 129 persones. Als centres sociosanitaris hi hagut una defunció, mentre en domicilis ha estat de 25 persones i les no classificades pugen a 114 persones. S’han donat un total de 1.726 altes hospitalàries, actualment hi ha 540 pacients ingressats, i hi ha 62 persones ingressades en estat greu. Per últim els professionals sanitaris confirmats per coronavirus a la demarcació gironina és de 295 persones.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 04/28/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300