Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de convocatòria al ‘Concurs de Murals de Sant Jordi Edició Confinada’ telemàtic celebrat a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/28/2020 10:15:17 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CONCURS MURALS AL CARRER SANT JORDIÈxit de convocatòria al ‘Concurs de Murals de Sant Jordi Edició Confinada’ telemàtic celebrat a Blanes

Han participat 53 obres realitzades per nois i noies de 3 a 12 anys d’edat, en la primera –i s’espera que darrera- ocasió en què s’ha convocat

En temps de COVID-19, en què qui més qui menys se les ha hagut d’empescar per adaptar-se a les noves circumstàncies, un dels sectors –a banda de l’econòmic- que ho està patint més és el cultural. Si haver de celebrar Sant Jordi sense les populars i multicolors parades de llibres i roses ja va ser tot un tràngol, també ho va ser haver de suspendre el gran nombre d’activitats lúdiques i culturals que floreixen al seu voltant.


La suspensió, però, ha estat en molts casos sinònim de reinventar-se. Això és el què va fer el Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes amb un esdeveniment plenament arrelat al municipi on neix la Costa Brava. El popular i tradicional ‘Concurs de Murals al Carrer’ que ha caracteritzat durant dècades la Diada de Sant Jordi: aquest any hagués complert la 33a edició. El certamen es va adaptar perquè fos possible donar-li continuïtat telemàticament.

Olivia, Mar, Mariona i Magda, guanyadores a cada categoria

El rebatejat ‘Concurs de Murals de Sant Jordi Edició Confinada’ va encetar-se fa una setmana, amb un termini de presentació que s’esgotava divendres, i aquest passat dilluns el jurat va emetre el veredicte. S’havien de triar quatre obres guanyadores, una per a cadascuna de les categories del concurs: la ‘A’ per a nens i nenes de 3 i 4 anys; la ‘B’ per a infants de 5 a 7 anys; la ‘C’ per a concursants de 8 a 10 anys; i la ‘D’, per a nois i noies d’11 i 12 anys.


En total, han participat 53 originals, un èxit de participació en aquesta primera –i s’espera que darrera- edició telemàtica del popular concurs. No cal dir que el jurat ho va tenir ahir difícil per triar entre totes les obres que s’han presentat. Finalment, el veredicte ha decidit que el primer premi de la categoria ‘A’ hagi estat per a Olivia Berrocal, de 4 anys d’edat. En la categoria ‘B’ la guanyadora ha estat Mar Rodríguez, de 5 anys; en la ‘C’ el premi l’ha guanyat Mariona Relucio, de 9 anys; i finalment en la categoria ‘D’ s’ha escollit la creació de Magda Martínez, de 12 anys.

CategoriaGuanyadoraEdatParticipants
Categoria A - 3 i 4 anysOlivia Berrocal4 anys
7
Categoria B - 5 a 7 anysMar Rodríguez5 anys
8
Categoria C - 8 a 10 anysMariona Relucio9 anys
20
Categoria D - 11 i 12 anysMagda Martínez12 anys
18

Data de realització: 04/28/2020 | Data de la darrera actualització: 03/12/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300