Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Les famílies de Blanes podran acollir-se a un ajut d’urgència de la Generalitat per a persones treballadores afectades per la COVID-19


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/29/2020 05:03:10 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGELes famílies de Blanes podran acollir-se a un ajut d’urgència de la Generalitat per a persones treballadores afectades per la COVID-19

És un ajut únic de 200 € que atorgarà el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies als qui reuneixin les

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat ha destinat 20 M€ a un ajut d’urgència per a treballadors i treballadores afectades econòmicament per la COVID-19 que no hagin cobrat la prestació d’atur. L’ajut serà de 200 € en un únic pagament, que s’haurà de destinar per a l’adquisició de productes d’alimentació, farmàcia i altres subministraments bàsics.


El podran demanar les persones treballadores afectades per un ERTO, o bé que tinguin un contracte temporal que han estat acomiadades, així com també qui treballi per compte propi. L’ajut té l’objectiu de poder fer front als efectes socials immediats de la crisi sanitària. En aquest sentit, es calcula que pot beneficiar unes 300.000 persones d’arreu de Catalunya.

Hi ha diversos requisits que cal complimentar per poder accedir a aquest ajut, que serà compatible amb la percepció de qualsevol altra prestació concedit per altres administracions, ens públics o privats. El Departament ha previst una fórmula de tramitació i gestió el més rapida possible.


D’aquesta manera, les persones que vulguin demanar l’ajut hauran de presentar la sol·licitud en línia a través d’un tràmit senzill. El termini comença aquest dijous 30 d’abril, i s’allargarà fins que s’exhaureixin els fons destinats a la prestació. Més informació: http://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/prestacio-extraordinaria-subministraments-basics-covid?category=Data de realització: 04/29/2020 | Data de la darrera actualització: 04/29/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300