Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes celebrarà aquest dijous el ple corresponent al mes d’abril, el segon telemàtic


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/29/2020 01:38:36 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

EscutLat_VermellL’Ajuntament de Blanes celebrarà aquest dijous el ple corresponent al mes d’abril, el segon telemàtic

La sessió es podrà seguir en directe pel Facebook de l’Ajuntament de Blanes i s’hi debatran tres mocions: dues sobre la COVID-19 i una sobre les persones migrades

Aquest dijous dia 30, l’Ajuntament de Blanes ha convocat la sessió ordinària corresponent al mes d’abril. Serà el segon ple telemàtic que celebrarà el consistori blanenc mitjançant el sistema de videoconferència, i es podrà seguir íntegrament en directe a través del Facebook del consistori: https://www.facebook.com/AjuntamentdeBlanes/?ref=bookmarks . A diferència del primer, en què hi havia un únic tema, en aquesta ocasió hi ha tres punts per debatre a l’ordre del dia, tancant-se amb un darrer punt de Precs i Preguntes a càrrec dels diferents grups polítics.


Ple 27 març, el primer telemàtic
Respecte els tres únics punts de debat, són sengles mocions. Dues d’elles estan relacionades amb l’emergència de la COVID-19, mentre que la tercera tracta sobre les persones migrades. La primera moció la presenta el grup municipal ‘Blanes En Comú Podem’, i promou l’empadronament d’ofici a totes les persones que visquin a Blanes, així com d’altres mesures relacionades.


Respecte les altres dues propostes sobre el coronavirus, la moció presentada per Ciutadans demana que s’agraeixi la tasca dels professionals que treballen en primera línia, des de diversos àmbits, per afrontar la crisi de la COVID-19. Per la seva banda, la segona moció la presenta l’Agrupació Participativa de Blanes (APB), i proposa tota una sèrie de mesures per intentar ajudar a pal·liar els efectes de l’emergència sanitària.Data de realització: 04/29/2020 | Data de la darrera actualització: 04/29/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300