Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continua davallant el nombre de pacients per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/02/2020 07:17:18 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Continua davallant el nombre de pacients per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes

Hi ha 12 pacients ingressats després que ahir es van donar dues noves altes

Des del passat dilluns, el nombre de pacients per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes en cada nova actualització ha anat registrant una creixent davallada. Després que el darrer diumenge es va produir la última defunció per aquesta malaltia, el nombre d’hospitalitzacions ha disminuït dia a dia per les altes que s’han anat donant.


Segons la darrera informació facilitada per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, a l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha actualment 12 pacients, després que la setmana s’havia encetat amb un total de 16 hospitalitzacions per COVID-19. Dijous hi havia 14 persones, i durant la jornada d’aquest passat divendres es van donar dues noves altes, sense cap ingrés ni defunció.

A l’Hospital Sant Jaume de Calella hi ha 17 pacients ingressats per coronavirus, ahir es van donar 2 noves altes, i va haver una defunció i 3 nous casos. El nombre total de pacients ingressats per COVID-19 als hospitals de Blanes i Calella és de 29 persones, i el de professionals sanitaris positius dels diferents centres de la corporació es manté de nou en 23 persones.

A la Regió Sanitària de Girona, segons les dades de la Conselleria de Salut de la Generalitat, hi ha un total acumulat de 5.392 casos positius confirmats per prova diagnòstica i 15.542 casos sospitosos. Pel que fa a residents en residències, hi ha 1.398 casos confirmats i 2.611 casos sospitosos.

S’acumulen un total de 613 víctimes mortals per COVID-19, i un total de 1.924 altes hospitalàries. Actualment hi ha 45 persones hospitalitzades per COVID-19 en tota la Regió Sanitària de Girona, i el nombre de persones ingressades en estat greu és de 49. Per últim, en relació als professionals sanitaris confirmats per coronavirus, hi ha 250 persones.
Data de realització: 05/02/2020 | Data de la darrera actualització: 05/02/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300