Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es manté el nombre de pacients per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/05/2020 06:52:01 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Es manté el nombre de pacients per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes

No hi ha hagut cap novetat en les darreres 24 hores, de manera que hi continuen ingressades 10 persones per aquesta malaltia

Durant les darreres 24 hores no s’ha produït cap novetat respecte el nombre de pacients per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes. Segons informa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ahir no es va registrar cap nou ingrés ni donada d’alta, així com tampoc cap defunció, de manera que hi continuen ingressades, per segon dia consecutiu, 10 persones per aquesta malaltia.


A l’Hospital Sant Jaume de Calella tampoc no es va produir cap novetat aquest dilluns, per això continuen havent-hi un total de 22 pacients ingressats per COVID-19. El nombre total de pacients ingressats per coronavirus als hospitals de Blanes i Calella es manté en les 32 persones, i el nombre de professionals sanitaris positius als centres de la corporació ha baixat a les 17 persones, dues menys que en la darrera actualització. Per contra, al centre sociosanitari de Lloret de Mar s’han registrat dues noves defuncions, i hi ha 40 pacients positius.

Segons informa la Conselleria de Salut de la Generalitat, a la Regió Sanitària de Girona la xifra de casos confirmats per prova diagnòstica és de 5.517 persones, i la de casos sospitosos determinats per professionals facultatius ha pujat a les 17.016 persones. Pel que fa a residents en residències, hi ha un total acumulat de casos confirmats per coronavirus de 1.238 persones, i un total de 3.015 persones són casos sospitosos. S’han donat un total de 1.992 altes hospitalàries, i el nombre acumulat de víctimes mortals per coronavirus és de 655 persones.

D’aquest total, 341 defuncions s’han produït en centres hospitalaris, 165 persones han mort en residències, 3 persones han mort en un centre sociosanitari, 26 persones han mort a casa seva i 120 defuncions no estan classificades. En l’actualitat, hi ha un total de 411 persones hospitalitzades a la demarcació gironina, i el nombre de pacients ingressats en estat greu és de 44 persones. Per últim, els professionals confirmats per coronavirus és de 217 persones.
Data de realització: 05/05/2020 | Data de la darrera actualització: 05/05/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300