Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes dóna d’alta al 90è pacient tractat per COVID-19


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/06/2020 06:45:03 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEL’Hospital Comarcal de Blanes dóna d’alta al 90è pacient tractat per COVID-19

Durant les passades 24 hores s’han donat d’alta tres noves persones, i ha baixat a 7 el nombre de malalts hospitalitzats

Les últimes dades fetes públiques per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva continuen convidant a un cert optimisme pel que fa a l’Hospital Comarcal de Blanes. Aquest passat dimarts es va donar d’alta al 90è pacient tractat per COVID-19 en aquest centre sanitari des que va començar la pandèmia. Més concretament, ahir es va donar d’alta a tres pacients, de manera que actualment el nombre d’hospitalitzats ha davallat a les 7 persones ingressades.


A l’Hospital de Calella hi ha un total de 25 pacients ingressats per la COVID-19, ahir es va registrar una alta hospitalària i, per contra, 4 nous casos. El nombre total de pacients ingressats als hospitals de Blanes i Calella es manté en 32 persones, i el de professionals sanitaris positius als centres de la corporació ha davallat a les 10 persones.

Per contra, al centre sociosanitari de Lloret de Mar s’ha registrat una nova defunció, la sisena. Des de la corporació s’ha destacat que des del passat 23 d’abril no s’ha detectat cap nou cas positiu en aquest equipament. La majoria de pacients que van donar positiu a la prova PCR ja fa més de 15 dies que estan en aïllament i, fins al moment, s’han mantingut asimptomàtics.

Dades Regió Sanitària de Girona

A la Regió Sanitària de Girona, segons dades del Departament de Salut, s’han registrat un total de 5.617 casos confirmats per prova diagnòstica i han pujat a 17.789 els casos determinats per professionals facultatius. Respecte els residents en residències, hi ha un total de 1.476 persones que són casos confirmats i 3.134 persones que són casos sospitosos.

Fins al moment s’han produït 668 defuncions, i s’han donat un total de 2.206 altes hospitalàries a la Regió Sanitària de Girona. Actualment hi ha 442 persones hospitalitzades arreu de la demarcació gironina, així com 40 persones ingressades en estat greu. Per últim, pel que fa al nombre de professionals sanitaris confirmats per coronavirus és de 186 persones.Data de realització: 05/06/2020 | Data de la darrera actualització: 05/06/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300