Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes lliurarà 4.000 mascaretes més la setmana vinent arreu del municipi


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/10/2020 11:00:21 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes lliurarà 4.000 mascaretes més la setmana vinent arreu del municipi

Agents Cívics coordinats per Protecció Civil les repartiran a peu de carrer als diferents barris de dilluns a divendres

Durant aquesta propera setmana, de l’11 al 15 de maig, l’Ajuntament de Blanes continuarà el repartiment de mascaretes quirúrgiques de protecció per la COVID-19. L’objectiu és lliurar-ne un total de 4.000. Així serà després que els darrers dies s’han estat lliurant als usuaris del transport públic i a persones vulnerables, a partir d’ara s’ampliarà arreu del municipi, anant barri per barri.


Els Agents Cívics adscrits a la Policia Local de Blanes, en aquest cas sota coordinació de Protecció Civil, les seguiran repartint a peu de carrer però, en aquest cas, variant els llocs on fins ara s’han estat lliurant. Fins al moment, en sengles difusions massives, s’havien fet a l’Estació de Tren, a l’Estació d’Autobusos, així com a les parades de bus de la Plaça d’Espanya i Plaça Catalunya, davant el Mercat d’Abastaments de Mas Enlaire i davant el CAP-1.

Mascaretes Quirúrgiques a tots els barris de Blanes

Ara, amb l’ampliació del radi d’acció, cada dia s’anirà variant el lloc on es fa el repartiment i, de manera itinerant, s’aniran lliurant als diferents veïnats de Blanes fins haver cobert tota la població. La idea és que la propera setmana ja s’hagin pogut cobrir tots els barris, tot i que aquest extrem dependrà de com evoluciona la tasca que es vol dur a terme durant aquests dies.


Al llarg de la setmana passada diversos Agents Cívics van repartir en cinc dies 2.700 mascaretes a peu de carrer, i ara se n’hi afegiran unes altres 4.000 unitats més. Protecció Civil s’ha encarregat de fer diversos quadrants del municipi perquè, d’aquesta manera, s’hagi pogut fer el repartiment arreu de la vila: Els Pins, La Plantera, Mas Enlaire, Ca la Guidó, Mon Ferrant, Valldolig, etc.
Data de realització: 05/10/2020 | Data de la darrera actualització: 05/10/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300