Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Cap canvi en les darreres 24 hores a l’Hospital Comarcal de Blanes sobre els casos de COVID-19


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/11/2020 07:04:46 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Cap canvi en les darreres 24 hores a l’Hospital Comarcal de Blanes sobre els casos de COVID-19

Actualment continuen ingressades tres persones per aquesta malaltia

Durant les darreres 24 hores l’Hospital Comarcal de Blanes no ha registrat cap novetat sobre casos de COVID-19 en relació a les dades facilitades per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva el dia anterior. Durant aquest passat diumenge no s’ha donat cap alta, així com tampoc cap ingrés ni defunció. Això indica que segueixen ingressades les mateixes tres persones per aquesta malaltia que en l’anterior jornada del dissabte.


A l’Hospital Sant Jaume de Calella hi ha un total de 18 pacients ingressats per la COVID-19, i durant el diumenge tampoc s’hi ha registrat cap canvi. El nombre total de pacients ingressats als hospitals de Blanes i Calella és de 21 persones, i en l’actualitat només queda un professional sanitari positiu en aïllament per la COVID-19 als centres de la corporació.

Regió Sanitària de Girona

A la Regió Sanitària de Girona, segons les dades facilitades pel Departament de Salut de la Generalitat, es comptabilitzen un total de 5.822 casos positius confirmats per prova diagnòstica, i 21.181 casos sospitosos determinats per professionals facultatius. Pel que fa a residents a residències, hi ha un total acumulat de 1.520 persones que han donat positiu confirmat i 3.560 persones que són casos sospitosos.

S’han donat 2.359 altes hospitalàries i 701 defuncions. D’aquest total, 409 persones van morir a un centre hospitalari, 189 persones van traspassar en residències, i 3 persones en un centre sociosanitari. Finalment, 27 persones han mort als seus domicilis, i 73 persones corresponen a defuncions no classificades. En l’actualitat hi ha 320 persones ingressades, 25 persones hospitalitzades en estat greu, i els professionals sanitaris confirmats per coronavirus és de 106 persones.
Data de realització: 05/11/2020 | Data de la darrera actualització: 05/11/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300