Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes ha reprès avui dilluns el repartiment de 4.000 mascaretes més arreu dels barris


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/11/2020 12:27:05 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes ha reprès avui dilluns el repartiment de 4.000 mascaretes més arreu dels barris

S’ha dividit el municipi en 20 zones, on els Agents Cívics coordinats per Protecció Civil estan repartint a peu de carrer

Aquest matí de dilluns ha continuat la distribució de mascaretes quirúrgiques arreu del municipi de Blanes. Ho estan fent Agents Cívics adscrits a la Policia Local de Blanes, coordinats per Protecció Civil. En total, està previst que al llarg de tota aquesta setmana, des d’avui dilluns i fins el divendres 15 de maig, s’hagin repartit un total de 4.000 mascaretes arreu de la població.


Protecció Civil ha dividit el municipi en 20 grans zones, que corresponen en alguns casos a veïnats molt concrets, per assegurar-se que no hi haurà cap lloc de Blanes on no s’hi hagin repartit mascaretes. Les lliuren en pròpia mà els agents cívics, que recorreran a peu la zona assignada aquell dia per fer-les arribar als veïns.

Lliurament de mascaretes en 20 grans zones de Blanes

Els Agents Cívics van proveïts de material de protecció propi per mantenir les condicions higièniques i sanitàries adequades a l’hora d’efectuar el lliurament. La previsió és que cada dia s’efectuï el repartiment en quatre grans zones, des de les 10 del matí i fins quarts de dotze del migdia. És el mateix horari en què ja es van estar lliurant 2.700 mascaretes la setmana passada per a usuaris del transport públic i persones vulnerables.


El repartiment s’ha començat a fer avui dilluns als barris d’Els Pins, La Plantera, Mas Borinot i Mas Carolet. Al llarg dels propers dies es continuarà fent a la resta de zones fins acabar de cobrir tot Blanes: Mas Enlaire, Ca la Guidó, Mas Florit, Quatre Vents, El Port, Mont Ferrant, S’Auguer, Racó d’en Portas, La Pedrera-Carretera de Lloret, a Dintre Vila, Mas Moixa, Mas Cremat, Residencial Blanes, Vistamar, Sa Carbonera i Sa Massaneda.


Data de realització: 05/11/2020 | Data de la darrera actualització: 05/11/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300