Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Nou ingrés per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes, on hi ha 4 pacients


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/13/2020 06:52:33 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Nou ingrés per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes, on hi ha 4 pacients

Des del passat dissabte no hi havia hagut cap nou ingrés

L’Hospital Comarcal de Blanes, segons la darrera actualització de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ha registrat un nou ingrés que eleva a 4 el nombre de pacients per COVID-19. La darrera hospitalització per aquesta malaltia havia tingut lloc dissabte, i des de llavors s’havia mantingut en 3 pacients. Al llarg del dimarts no es va registrar cap altre moviment relacionat amb aquesta malaltia.


A l’Hospital de Calella hi ha 14 pacients ingressats per la COVID-19 després que ahir va haver una nova defunció, però també es van donar 2 altes. El nombre total de pacients ingressats als hospitals de Blanes i Calella per coronavirus és de 18 persones, i el nombre de professionals positius ha augmentat en dues persones més, de manera que n’hi ha un total de tres. Per últim, en relació als centres sociosanitaris, no hi ha hagut cap novetat

Regió Sanitària de Girona

El Departament de Salut ha informat que a la Regió Sanitària de Girona hi ha un total acumulat de 4.904 casos positius confirmats per prova diagnòstica i 21.977 casos sospitosos determinats per professionals facultatius. Hi ha 1.545 residents en residències positius confirmats i 3.563 residents en residències que són casos sospitosos. Fins al moment s’han donat 2.383 altes hospitalàries, i en l’actualitat hi ha 314 persones en centres hospitalaris i 24 persones ingressades en estat greu.

A la Regió Sanitària de Girona s’han produït un total de 715 defuncions, la cinquena zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més, darrera de les tres demarcacions de Barcelona –Barcelona Ciutat, i les Zones Metropolitanes Nord i Sud- i la Catalunya Central. Del total de morts registrades a la demarcació gironina, 420 persones han mort en centres hospitalaris, 194 persones en residències, 3 persones en centres sociosanitaris, 27 persones als seus domicilis i 71 morts no estan classificades.
Data de realització: 05/13/2020 | Data de la darrera actualització: 05/13/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300