Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de convocatòria d’una formació online sobre COVID-19 a Blanes, que ha triplicat les inscripcions


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/15/2020 03:47:31 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Èxit de convocatòria d’una formació online sobre COVID-19 a Blanes, que ha triplicat les inscripcions

Organitzada per l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes, inicialment s’havien previst 100 inscripcions, i se n’han rebut més de 350, per això se’n farà una segona edició

Durant aquests dies de confinament per la COVID-19, l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes ha estat organitzant diverses accions. Totes elles han tingut un únic objectiu: recolzar al teixit econòmic del municipi i posar-se al seu costat per ajudar-los a fer front en la mesura del possible als negatius impactes que està causant la paralització de bona part de l’activitat per afavorir el confinament i evitar nous contagis.


Preparació menjars per portar a domicili en una cuina professional
durant la COVID-19
En aquesta línia de treball, s’ha organitzat una formació online adreçada a treballadors i treballadores, així com a empresaris i empresàries, per fer una primera aproximació en matèria sobre ‘Manipulació d’Aliments Post COVID-19’. La formació és a càrrec de l’empresa blanenca ‘ALTIMIR’, especialitzada en aspectes sanitaris, i està subvencionada per la Diputació de Girona.

Amb caràcter inicial, estava previst que s’hi poguessin inscriure un centenar de participants, i així es va preparar a través de l’aplicatiu ZOOM. Ara bé, l’èxit de la proposta ha superat amb escreix aquestes previsions, ja que s’ha gairebé quadruplicat el nombre inicial.


De les 100 peticions de participació que es comptava tenir, s’ha passat a registrar-ne més de 350. Això ha mogut a l’Àrea de Promoció de la Ciutat a organitzar una segona edició de la mateixa formació, per poder donar resposta a aquesta elevada demanda.

2a edició del curs ‘Manipulació d’Aliments Post COVID-19’

Aquest passat dijous al matí es va fer la primera edició del curs, i la segona s’ha organitzat per dilluns vinent, 18 de maig. Aquesta segona edició de la càpsula formativa ja s’ha dissenyat pensant en la participació d’un major nombre d’inscrits.


Curs Formatiu 'Manipulació d'Aliments Post COVID-19'
En aquest La resta de persones que ja es van incriure en el seu moment han rebut un correu electrònic per poder fer la formació el proper dilluns. La resta dels qui estiguin interessats en fer la formació el dia 18 de maig podran fer la inscripció d’aquesta manera:

Pel que fa al perfil de les persones que s’han inscrit per aquesta formació, ha estat força divers. Hi ha des de dependents de botigues d’alimentació i treballadors de la neteja fins a un ample ventall de perfils del sector de la Restauració i Hostaleria: cambrers, caps de cuina i de sala, ajudants de cuina, etc. Algunes empreses han inscrit la totalitat de la seva plantiilla per la importància que suposa tenir tot el personal format en aquesta matèria, més encara en els temps que corren.
Data de realització: 05/15/2020 | Data de la darrera actualització: 05/15/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300