Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes segueix sense cap canvi en relació al COVID-19 per cinquè dia consecutiu


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/19/2020 06:53:37 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Hospital Comarcal de Blanes segueix sense cap canvi en relació al COVID-19 per cinquè dia consecutiu

Continuen ingressades tres persones i no s’hi ha registrat cap nova alta ni cap nou cas

Segons dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, l’Hospital Comarcal de Blanes ha continuat per cinquè dia consecutiu sense registrar cap novetat en relació a la COVID-19. Aquest passat dilluns seguien ingressats tres pacients per aquesta malaltia, després que el darrer ingrés es va fer tot just fa una setmana, el dimarts 12 de maig, i la darrera alta sanitària el dijous dia 14.


A l’Hospital Sant Jaume de Calella ahir tampoc es va registrar cap canvi, i hi continuen ingressats 6 pacients per aquesta malaltia. D’aquesta manera, el nombre total d’ingressats als hospitals de Blanes i Calella és de 9 persones, i el nombre de professionals positius per la COVID-19 es manté en dues persones pel que fa als diferents centres de la corporació. Tampoc no hi ha hagut cap novetat als centres sociosanitaris.

Regió Sanitària de Girona

El Departament de Salut ha informat que a la Regió Sanitària de Girona hi ha un total acumulat de 6.175 casos positius confirmats per prova diagnòstica i 24.384 casos sospitosos determinats per professionals facultatius. Hi ha 1.576 residents en residències positius confirmats i 3.703 residents en residències que són casos sospitosos. Fins al moment s’han donat 2.420 altes hospitalàries, i en l’actualitat hi ha 176 persones en centres hospitalaris, 18 persones ingressades en estat greu, i els professionals sanitaris confirmats és de 52 persones.

A la Regió Sanitària de Girona s’han produït un total de 730 defuncions, la cinquena zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més, darrera de les tres demarcacions de Barcelona –Barcelona Ciutat, i les Zones Metropolitanes Nord i Sud- i la Catalunya Central. Del total de morts registrades a la demarcació gironina, 433 persones han mort en centres hospitalaris, 202 persones en residències, 4 persones en centres sociosanitaris, 29 persones als seus domicilis i 62 morts no estan classificades.
Data de realització: 05/19/2020 | Data de la darrera actualització: 05/19/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300