Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Segueix sense haver-hi cap novetat per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes per cinquè dia consecutiu


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/24/2020 08:22:54 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Segueix sense haver-hi cap novetat per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes per cinquè dia consecutiu

Continuen havent-hi dues persones ingressades per aquesta malaltia, sense que hi hagi hagut cap nou ingrés ni donada d'alta

Segons dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, l’Hospital Comarcal de Blanes, continua sense registrar cap canvi en relació a la COVID-19. Actualment hi ha dos pacients ingressats que s’estan tractant per aquesta malaltia. La darrera novetat es va produir dimarts, quan es va donar d’alta al 97è pacient tractat per aquesta malaltia.


A l’Hospital Sant Jaume de Calella tampoc hi ha hagut cap novetat, i hi segueixen ingressats 5 pacients per coronavirus. El nombre total de pacients ingressats als hospitals de Blanes i Calella és de 7 persones, i el de professionals positius per la COVID-19 és de dues persones, una menys que el dia anterior.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del divendres. Indiquen que hi ha un total acumulat de 6.511 casos positius confirmats per prova diagnòstica i 27.501 casos sospitosos determinats per professionals facultatius. Hi ha 1.613 residents en residències positius confirmats i 4.085 residents en residències que són casos sospitosos.

Fins al moment s’han donat 2.468 altes hospitalàries, i s’han produït un total de 750 defuncions. És la cinquena zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més, darrera de les tres demarcacions de Barcelona –Barcelona Ciutat, i les Zones Metropolitanes Nord i Sud- i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 327 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 227 persones en residències, 121 persones als seus domicilis i 75 morts no estan classificades.Data de realització: 05/24/2020 | Data de la darrera actualització: 05/24/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300