Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El regidor de l’Ajuntament de Blanes José Antonio Morcillo deixa el grup de C’s i passa a ser no adscrit


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 05/25/2020 09:05:40 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Escut de l'Ajuntament de BlanesEl regidor de l’Ajuntament de Blanes José Antonio Morcillo deixa el grup de C’s i passa a ser no adscrit

Aquest matí ha fet oficial la seva renúncia a formar part del grup municipal de Ciutadans al registre de l’Ajuntament de Blanes, i la seva decisió es tractarà al ple d’aquest proper dijous

Aquest dilluns 25 de maig, gairebé un any després que van tenir lloc les Eleccions Municipals del 2019, el regidor de l’Ajuntament de Blanes, José Antonio Morcillo Hernández, ha comunicat que deixa de formar part del grup municipal de Ciutadans, al qual estava adscrit des de llavors. José Antonio Morcillo ha donat a conèixer personalment la seva decisió a l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i al primer tinent d’alcalde, Jordi Urgell, en una breu trobada que ha tingut lloc a primera hora del matí al despatx d’Alcaldia.


Posteriorment, el regidor ha lliurat l’escrit on explicitava la seva dimissió a la Secretària Accidental de l’Ajuntament de Blanes, Neus Serra, qui ho ha recollit al Registre d’Entrada oficial del consistori blanenc perquè així constés formalment. En la carta, José Antonio Morcillo detalla que la seva decisió expressa és deixar de ser membre de Ciutadans, així com de tots els òrgans col·legiats on hi estava assignat, i manifesta la seva voluntat de passar a ser considerat com a regidor no adscrit.


Pel que fa a les raons que l’han impulsat a prendre aquesta decisió, ha fet públic el següent escrit :

“Entender lo que nadie entiende:

La decisión esta tomada, no es algo que venga de ahora, pero la gestión de la crisis sanitaria me hecho acabar de decidirme.

Empecemos por el principio. Yo como cualquier persona que quiere entrar en el Ayuntamiento lo hace por que quiere a su pueblo y su gente, de costa a costa, del hospital hasta la ciudad deportiva y cuando se te da la oportunidad de ayudar a toda esa gente es muy difícil decir no a intentarlo.

Al principio sus ideas casaban mucho con las mías, o así creía yo, pero después de este año, donde hemos vivido dos crisis históricas para nuestro municipio, puedo decir que nuestras ideas no son las mismas y mucho menos cuando las decisiones las toman desde Gerona y ellos no piensan en el pueblo.

Como he dicho y repetiré las veces que haga falta, yo vine para ayudar al pueblo y me dado cuenta que puedo hacerlo mejor así, utilizando mi voto en base a mi opinión y mi forma de ser y así me han apoyado mis conocidos, amigos, familia y votantes.
No sé dónde estaré de aquí a tres años pero a mi no me importan las elecciones de aquí a tres años, a mi me importa el ahora y que puedo hacer por Blanes para actuar según mis consecuencias.

Por lo tanto, hoy Lunes 25 de Mayo de 2020 presento mi dimisión al partido de ciudadanos, y aunque muchos no lo entiendan, me ataquen, i otros incluso me vean como un valiente, la decisión esta tomada y de hoy en adelante, trabajare día a día y sin descanso por hacer que Blanes y su gente sea lo mejor posible y recuperar aquello que fue.

Muchas Gracias a todos

Atentamente: José Antonio Morcillo Hernández”



Data de realització: 05/25/2020 | Data de la darrera actualització: 05/25/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300