Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes celebra aquest dijous el ple ordinari telemàtic del mes de maig


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/27/2020 03:57:09 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes celebra aquest dijous el ple ordinari telemàtic del mes de maig

El punt més destacat de l’ordre del dia serà la modificació de diverses ordenances fiscals per ajudar a la reactivació econòmica post-COVID-19

Aquest proper dijous dia 28 l’Ajuntament de Blanes ha convocat el ple municipal corresponent a aquest mes de maig, una sessió que novament s’haurà de fer telemàticament a conseqüència de les mesures de seguretat per evitar el contagi del coronavirus. El punt més destacat de l’ordre del dia serà la modificació de diverses ordenances fiscals d’aquest 2020 per afavorir la reactivació econòmica post-COVID-19.


L'alcalde de Blanes, Àngel Canosa, durant el ple del 30 d'abril
Una de les modificacions té a veure amb l’anunciada bonificació del 75% de la taxa de les terrasses de bars i restaurants pel concepte d’ocupació de la via pública. Per a la totalitat de l’any 2020, si un establiment ha d’estar tancat per una norma de caràcter general no tributarà. Per la seva banda, els què sí hagin reprès l’activitat, pagaran amb una reducció del 75% de la quota que resulti de la superfície i els períodes en què hagin tingut ocupació.

Dit d’una altra manera; es tributarà la ocupació de la via pública només durant el temps en què hagin tingut la persiana aixecada. Aquesta i la resta de mesures incloses en les modificacions que es porten a debat al ple d’aquest proper dijous tenen un mateix objectiu: es tracta d’una mesura d’interès públic orientada a reactivar l’activitat econòmica, una nova fiscalitat per ajudar des de l’Ajuntament de Blanes als contribuents.


Durant el ple municipal d’aquest mes de maig, que es podrà seguir en directe a través del Facebook de l’Ajuntament de Blanes. L’ordre del dia preveu un total de sis únics punts. Els tres primers són per donar compte de diverses qüestions, entre elles la renúncia del regidor José Antonio Morcillo Hernández a formar part del grup municipal de Ciutadans. Al tractar-se d’una sessió ordinària, el darrer punt serà l’habitual apartat de Precs i Preguntes.
Data de realització: 05/27/2020 | Data de la darrera actualització: 05/27/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300