Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Nou ingrés per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes, on ara hi ha 3 persones ingressades


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/02/2020 06:46:26 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Nou ingrés per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes, on ara hi ha 3 persones ingressades

A l’Hospital de Calella hi continuen ingressades dues persones, i a la Regió Sanitària de Girona n’hi ha 86

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha decidit que, al haver rebaixat el nivell de pandèmia, a partir d’ara només actualitzarà els casos relacionats amb COVID-19 dels seus centres els dies laborables, és a dir: de dilluns a divendres. Per aquesta raó, les dades d’aquesta informació estan redactades amb les dades fetes públiques aquest passat dilluns.


A l’Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha tres persones ingressades per COVID-19 després que s’ha registrat un nou ingrés, el 116è cas tractat en aquest centre hospitalari. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella continuen dues persones ingressades, de manera que entre tots dos centres sumen 5 pacients, i el nombre de professionals positius ha davallat de 2 a 1 persona.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del passat diumenge. Indiquen que hi ha un total acumulat de 6.733 casos positius i 1.610 casos positius confirmats de residents a residències. Actualment hi ha 86 persones hospitalitzades arreu dels hospitals gironins, 8 persones ingressades en estat greu i 29 professionals sanitaris confirmats per coronavirus.

Fins al moment s’han donat 2.574 altes hospitalàries, i s’han produït un total de 776 defuncions. És la tercera zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més, darrera de les demarcacions de Barcelona i Àrea Metropolitana, i de la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 339 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 230 persones en residències, 123 persones als seus domicilis i 84 morts no estan classificades.Data de realització: 06/02/2020 | Data de la darrera actualització: 06/02/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300