Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes continua sense cap novetat per la COVID-19, amb dos pacients ingressats


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/06/2020 07:06:53 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Hospital Comarcal de Blanes continua sense cap novetat per la COVID-19, amb dos pacients ingressats

Tampoc hi ha hagut canvis a l’Hospital de Calella, i a la Regió Sanitària de Girona hi ha 52 persones hospitalitzades

Des del passat dimecres l’Hospital Comarcal de Blanes no ha registrat cap canvi en relació a la COVID-19, de manera que hi continuen ingressades dues persones. Segons la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, tampoc hi ha hagut novetats a l’Hospital de Calella, on hi segueixen ingressades dues persones per aquesta malaltia.


El nombre total de pacients ingressats als hospitals de Blanes i Calella, per tant, es manté en 4 persones. Respecte el nombre de professionals sanitaris positius per la COVID-19 a tots els centres de la corporació es manté també estable, amb una sola persona.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada de dijous passat. Indiquen que hi ha un total acumulat de 6.816 casos positius i 1.614 casos positius confirmats de residents a residències. Actualment hi ha 52 persones hospitalitzades arreu dels hospitals gironins, 6 persones ingressades en estat greu i 27 professionals sanitaris confirmats per coronavirus, un més que el dilluns.

Fins al moment s’han donat 2.633 altes hospitalàries, i s’han produït un total de 783 defuncions, 2 més que el dimecres. És la tercera zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més, darrera de Barcelona-Àrea Metropolitana i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 345 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 239 persones en residències, 125 persones als seus domicilis i 74 morts no estan classificades.
Data de realització: 06/06/2020 | Data de la darrera actualització: 06/06/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300