Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La pluja desllueix el nou retorn del Mercat dels Teixtis dels dilluns amb la nova distribució de les parades


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/08/2020 01:06:27 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La pluja desllueix el nou retorn del Mercat dels Teixtis dels dilluns amb la nova distribució de les parades

La Policia Local de Blanes ha tallat al trànsit un tram de la calçada de vehicles del Passeig de S’Abanell per garantir l’espai de seguretat dels clients, que avui han escassejat pel mal temps

La pluja que cau avui dilluns ha deslluït molt el nou retorn del Mercat dels Teixits que, per segona setmana consecutiva, s’ha tornat a instal·lar al llarg del Passeig de Mar del municipi, ocupant bona parat de la seva façana marítima. Dilluns passat va ser la primera vegada que reprenia l’activitat després del confinament per la COVID-19 i, després d’avaluar les millores que es podien introduir, la jornada d’avui ha servit per dur a la pràctica la nova distribució de les parades que ha dissenyat l’Ajuntament de Blanes.


Mercat dels Teixits, tram Passeig Cortils i Vieta
Tal com s’havia previst, la Policia Local de Blanes ha tallat al trànsit un tram del Passeig de S’Abanell –entre els carrers Josep Tarradellas i Costa Brava- per guanyar més espai perquè els clients tinguin hi puguin passejar en condicions respectant les distàncies. Paral·lelament, avui s’ha suprimit la presència del Mercat dels Teixits al Passeig de la Marina i en un primer tram del Passeig de S’Abanell on la setmana passada sí que s’hi van instal·lar.


Tram tallat al trànsit per facilitar la instal·lació del mercat:
Passeig S'Abanell entre carrers Josep Tarradellas i Costa Brava
Les parades s’han situat sobre el vial per on circulen els vehicles a banda i banda, de manera que ahir ja es va senyalitzar que l’aparcament de motocicletes en un costat i el de cotxes en l’altra estaven inutilitzats circumstancialment els matins de dilluns. El tall de trànsit s’ha fet efectiu aquest dilluns a partir de les 6 del matí i s’allargarà fins les 4 de la tarda.


Tram del Passeig de S'Abanell amb parades del mercat
Els vehicles que circulen pel Passeig de S’Abanell en direcció a l’Avinguda Mediterrani s’han hagut de desviar pel Carrer Josep Tarradellas, i en l’altre sentit de circulació els vehicles que ho fan en direcció a la Plaça dels Països Catalans han hagut de continuar el trajecte pel Carrer Costa Brava. A partir d’aquesta tarda ja es podrà tornar a estacionar en els dos trams afectats.

Compliment de les mesures de seguretat

La nova distribució del Mercat Setmanal dels Teixits que es munta a Blanes cada dilluns al matí s’ha hagut de dissenyar després que la setmana passada es van detectar diverses mancances. A banda de la ja esmentada, la manca d’espai en alguns dels trams perquè els vianants poguessin circular per davant les parades amb la distància de seguretat adequada, també es va poder observar que alguns dels paradistes no implementaven les mesures de prevenció del contagi per la COVID-19.


Tram del Mercat dels Teixits sobre el Passeig Cortils i Vieta
Per això, divendres passat se’ls va fer arribar una circular informativa des de l’Ajuntament de Blanes recordant-los tant la nova distribució que s’havia estat tractant amb ells, com les mesures de higiene i seguretat sanitària per prevenir l’expansió del coronavirus. Blanes és una de les poques localitats a comarques gironines on s’ha estat treballant especialment perquè el retorn dels Mercats Ambulants després del confinament s’hagi fet amb el 100% de les parades que, en aquest municipi, signifiquen unes 150.
Data de realització: 06/08/2020 | Data de la darrera actualització: 06/08/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300