Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes registra 2 nous ingressos i augmenta a 3 els pacients per COVID-19


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/10/2020 07:11:47 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Hospital Comarcal de Blanes registra 2 nous ingressos i augmenta a 3 els pacients per COVID-19

En canvi l’Hospital de Calella es manté sense casos, i a la Regió Sanitària de Girona hi ha un total de 47 persones ingressades

Després que semblava que l’Hospital Comarcal de Blanes s’acomiadaria dels casos de COVID-19, la darrera informació feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva va en sentit totalment al contrari. Segons aquesta actualització, aquest passat dimarts hi han ingressat dos nous casos de COVID-19, de manera que ara hi ha tres pacients tractats per aquesta malaltia.


Per contra, a l’Hospital de Calella continuen sense haver registrat cap nou cas després que durant el cap de setmana es van donar d’alta les dues darreres persones que romanien ingressades. En darrer terme, el nombre de professionals positius per la COVID-19 als centres de la corporació es manté en una persona.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del diumenge. Indiquen que hi ha un total acumulat de 6.904 casos positius i 1.622 casos positius confirmats de residents a residències. A la Regió Sanitària de Girona hi ha 47 persones hospitalitzades per coronavirus, 6 persones ingressades en estat greu i 25 professionals sanitaris confirmats per coronavirus.

Fins al moment s’han donat 2.666 altes hospitalàries, i s’han produït un total de 786 defuncions, una més que en la darrera actualització. És la tercera zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més durant tot l’episodi víric, darrera de Barcelona-Àrea Metropolitana i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 348 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 238 persones en residències, 126 persones als seus domicilis i 74 morts no estan classificades.
Data de realització: 06/10/2020 | Data de la darrera actualització: 06/10/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300