Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Rotary Club Blanes-Costa Brava Sud col·labora amb Càritas i el Bon Samarità


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/11/2020 11:09:14 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Rotary Club Blanes-Costa Brava Sud col·labora amb Càritas i el Bon Samarità

Ha lliurat a les dues ONG locals 3.000 litres de llet pels ajuts alimentaris

L’actual situació d’emergència sanitària ja fa mesos que està provocant conseqüències socials que s’estan combatent des de diversos fronts, a banda de la constant atenció que no ha parat de donar-se des d’Acció Social de l’Ajuntament de Blanes i altres departaments municipals. Des de la societat civil han estat i són moltes les iniciatives que s’estan duent a terme per contribuir a apaivagar aquestes conseqüències.


Lliurament de la col·laboració a les dues ONG de Blanes
Una de les més recents ha estat la que ha fet el Rotary Club Blanes-Costa Brava Sud, que ha lliurat 3.000 litres de llet a les ONG Càritas Interparroquial i El Bon Samarità de Blanes. La donació s’ha fet comptant amb la col·laboració del Supermercat Bonpreu, i s’ha destinat pels ajuts alimentaris que periòdicament s’entreguen a diverses famílies del municipi.Data de realització: 06/11/2020 | Data de la darrera actualització: 06/11/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300