Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes comença dilluns la Temporada Alta de recollida porta a porta, que passa a fer-se diàriament les dues fraccions


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/13/2020 01:59:58 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes comença dilluns la Temporada Alta de recollida porta a porta, que passa a fer-se diàriament les dues fraccions

Per recordar-ho a la ciutadania, aquest matí s’ha instal·lat una Carpa Informativa on, a banda de repartir material, també s’han resolt dubtes sobre la recollida de residus

A partir de dilluns vinent, coincidint amb el 15 de juny, Blanes comença la Temporada Alta en el servei de recollida de residus porta a porta que s’encarrega d’efectuar l’empresa NORA. Amb l’objectiu de recordar-ho a la ciutadania, aquest matí de dissabte el Departament de Residus i Neteja de l’Ajuntament de Blanes ha instal·lat una carpa informativa.


Al llarg del matí han estat força persones les que s’han acostat al punt informatiu per assabentar-se en alguns casos, i per tenir-ho present de nou en d’altres. En general els ciutadans i ciutadanes del municipi ja estan avesats a aquest canvi, però durant la jornada d’avui han pogut adreçar-se a la carpa per preguntar i resoldre dubtes que poguessin tenir. També se’ls ha repartit material, com per exemple cubells reixats per dipositar-hi la fracció orgànica.


Des que es va implantar el servei de recollida porta a porta s’efectuen dues temporalitats, atès que coincidint amb l’estiu augmenta la població amb la vinguda d’inquilins de segones residències. La Temporada Alta s’allarga des del 15 de juny fins al 15 de setembre, tres mesos durant els quals s’amplia la recollida de manera que tant la fracció orgànica com la fracció resta es recullen diàriament.


A banda del Punt Informatiu que s’ha instal·lat avui dissabte, els educadors ambientals del Servei de Residus i Neteja repartiran els nous calendaris arreu dels habitatges perquè sigui una acció encara més directa. L’objectiu amb aquest seguit d’accions és que hi hagi una major connexió entre el Servei de Residus i Neteja de l’Ajuntament i la ciutadania.Data de realització: 06/13/2020 | Data de la darrera actualització: 06/13/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300