Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Sense novetats a l’Hospital Comarcal de Blanes i a l’Hospital de Calella, que sumen 6 pacients per COVID


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/16/2020 06:59:18 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Sense novetats a l’Hospital Comarcal de Blanes i a l’Hospital de Calella, que sumen 6 pacients per COVID

Des del passat dijous l’hospital de Blanes té 2 pacients ingressats, mentre que al de Calella n’hi ha 4

El comunicat emès aquest passat dilluns per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a la COVID-19 indica que durant les darreres 48 hores no hi ha hagut cap canvi a l’Hospital Comarcal de Blanes. Hi continuen ingressades dues persones, després que l’anterior novetat va ser dijous, quan es va donar d’alta al 100è pacient tractat per aquesta malaltia en aquest centre.


A l’Hospital de Calella tampoc no hi ha hagut novetats durant els dos darrers dies: hi ha 4 persones ingressades per coronavirus. Això fa que el nombre total de pacients hospitalitzats a Blanes i Calella continuï sent de 6 persones, i pel que fa al nombre de professionals en aïllament per la COVID-19, es manté en 4 persones.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del passat diumenge. Indiquen que hi ha un total acumulat de 6.987 casos positius i 1.649 casos positius confirmats de residents a residències. A la Regió Sanitària de Girona hi ha 37 persones hospitalitzades per coronavirus i 6 persones ingressades en estat greu.

Fins al moment s’han donat 2.690 altes hospitalàries, i s’han produït un total de 793 defuncions, una més que en la darrera actualització. És la tercera zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més durant tot l’episodi víric, darrera de Barcelona-Àrea Metropolitana i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 353 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 243 persones en residències, 126 persones als seus domicilis i 71 morts no estan classificades.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 06/16/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300