Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes continua amb 2 pacients ingressats per COVID-19 des de fa vuit dies


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/19/2020 07:11:52 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Hospital Comarcal de Blanes continua amb 2 pacients ingressats per COVID-19 des de fa vuit dies

A L’Hospital de Calella n’hi ha dos, i a la Regió Sanitària de Girona un total de 31 persones hospitalitzades

En el comunicat de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a la COVID-19 s’indica que un dia més, que no hi ha hagut cap canvi a l’Hospital Comarcal de Blanes. Hi segueixen ingressats dos pacients, una xifra que es manté des del passat dijous 11 de juny, quan es va poder donar d’alta el cas número 100.


Per la seva banda, a l’Hospital de Calella tampoc hi ha hagut canvis, de manera que continuen ingressades dues persones. En total, doncs, als dos hospitals de Blanes i Calella hi ha ingressades cinc persones, i el nombre de professionals en aïllament pel coronavirus és de una única persona. A la Regió Sanitària de Girona s’ha informat que hi ha 6 persones ingressades en estat greu, el total d’hospitalitzacions és de 31 persones, i el de professionals sanitaris confirmats per COVID-19 és de 12.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del passat dimecres. Indiquen que hi ha un total acumulat de 7.023 casos positius i 1.650 casos positius confirmats de residents a residències. Fins al moment s’han donat 2.699 altes hospitalàries, i s’han produït un total de 798 defuncions, sense cap canvi respecte la darrera actualització.

És la tercera zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més durant tot l’episodi víric, darrera de Barcelona-Àrea Metropolitana i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 355 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 244 persones en residències, 128 persones als seus domicilis i 71 morts no estan classificades.
Data de realització: 06/19/2020 | Data de la darrera actualització: 06/19/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300