Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes reobre els Parcs Infantils tres mesos després que han estat clausurats per la COVID-19


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/19/2020 04:37:26 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes reobre els Parcs Infantils tres mesos després que han estat clausurats per la COVID-19

S’han instal·lat cartells amb recomanacions, com fer ús de la mascareta en cas de no poder mantenir la distància de seguretat i evitar aglomeracions

Aquest migdia l’Ajuntament de Blanes ha procedit a reobrir tots els Parcs Infantils públics que hi ha arreu del municipi. Se n’han encarregat els efectius dels Serveis Municipals, que han tret els precintes que es van haver d’instal·lar fa tres mesos en prevenció del contagi de la COVID-19. Tot just acabar d’obrir-se, els primers nens i nenes ja han accedit a les seves àrees de joc, les que no han pogut gaudir des de fa tres mesos, quan es van clausurar.


Dues de les primeres nenes que han pogut tornar a gaudir
dels Parcs Infantils de Blanes
Arreu del municipi hi ha un total de 45 Pars Infantils. Durant aquesta tarda s’acabaran d’instal·lar diversos cartells amb recomanacions per gaudir amb seguretat de les zones de jocs infantils. Als cartells, que guarden la mateixa iconografia que els que es van instal·lar el passat 1 de juny a les platges, es demana que en cas de tenir símptomes de COVID-19 no es poden utilitzar els parcs.


Efectiu dels Serveis Municipals procedint a desprecintar un dels parcs
Cal mantenir la distància de seguretat de 2 metres entre persones, així com fer ús de les mascaretes en cas que no es pugui observar aquesta separació. S’ha d’evitar l’intercanvi d’objectes, rentar-se sovint les mans amb sabó o gel hidroalcohòlic, utilitzar les papereres i evitar les aglomeracions. En tot cas, també s’informa sobre els telèfons on cal trucar en cas de dubte o emergència: Policia Local /Protecció Civil 972 358 666, o bé al d’Emergències, al 112.
Data de realització: 06/19/2020 | Data de la darrera actualització: 06/19/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300