Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La futbolista internacional blanenca Melanie Serrano renova amb el FC Barcelona fins al 2021


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/01/2020 10:13:00 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FOTOLa futbolista internacional blanenca Melanie Serrano renova amb el FC Barcelona fins al 2021

És la jugadora que acumula més partits i títols del Barça, amb un rècord de 449 partits oficials jugats en la seva fulgurant carrera esportiva

La futbolista més internacional amb què compta Blanes, Melanie Serrano, ha renovat el seu contracte amb el Futbol Club Barcelona fins el 30 de juny de 2021. Aquest passat dimarts la jugadora blanenca quedava lliure, i va ser precisament coincidint amb aquesta mateixa data del trenta de juny quan el club va anunciar l’acord a què ha arribat per a la renovació del seu lligam esportiu.


Melanie Serrano durant el lliurament del 6è Torneig Futbol Platja Blanes 2019
Amb aquest nou contracte, Melanie Serrano seguirà defensant els colors blaugrana per 17a temporada consecutiva amb el primer equip que actualment dirigeix Lluís Cortés. Considerada com la ‘llegenda del Barça’, als seus 30 anys és la jugadora que acumula més partits i títols blaugranes, amb un rècord de 449 partits oficials jugats fins al moment.

Melanie Serrano va arribar a Blanes amb la seva família quan tenia 12 anys, després que ja havia començat a jugar a futbol en les categories inferiors d’equips masculins de Sevilla, com ara el CD Cantely i el Dos Hermanas. A Catalunya va jugar, entre d’altres entitats, amb el blanenc Club Deportiu Blanes abans d’ingressar al Futbol Club Barcelona, on ara ja portarà 17 temporades consecutives.

Convidada d’Honor al Torneig Futbol Platja Blanes 2019

La jugadora blanenca va ser precisament la convidada d’honor d’excepció en l’entrega de premis del 6è Torneig Futbol Platja de Blanes, un dels esdeveniments esportius estiuencs que enguany ha quedat estroncat per la COVID-19. El torneig es va disputar durant la segona quinzena del juliol del 2019, i Melanie Serrano va encapçalar el lliurament de guardons al costat de l’alcalde, Àngel Canosa, i del regidor d’Esports, Pere Lopera.


Melanie Serrano amb l'alcalde de Blanes, Àngel Canosa,
el regidor d'Esports, Pere Lopera, membres del consistori i
del CD Blanes
Properament està previst que tingui lloc l’acte oficial de signatura del nou contracte de la jugadora blanenca, que comptarà amb la presència del directiu del Futbol Club Barcelona Xavi Vilajoana. La jugadora lateral esquerra de l’equip femení blaugrana acumula en l’actualitat cinc Lligues, cinc Copes de la Reina, una Supercopa d’Espanya i 10 Copes Catalunya.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 07/01/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300