Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Només hi ha un pacient ingressat per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/07/2020 06:53:44 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGENomés hi ha un pacient ingressat per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes

Aquests darrers dies s’han donat d’alta dos altres pacients que hi havia a Blanes, mentre que a Calella no hi ha cap persona ingressada

El darrer comunicat emès per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva sobre l’evolució de la COVID-19 als seus centres sanitaris indica que, dels dos hospitals que gestiona, només queden ingressats per aquesta malaltia en el de Blanes. Durant aquests darrers dies s’han donat d’alta dos dels tres pacients que hi havia hospitalitzats ara fa una setmana Blanes.


Això fa que ara a l’Hospital Comarcal de Blanes hi continuï ingressada una única persona tractant-se per aquesta malaltia, amb un total acumulat de 120 pacients des que va iniciar la pandèmia. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella ja no hi queda cap pacient ingressat que s’estigui tractant per coronavirus, amb un total acumulat de 156 persones que han estat ingressades des que va començar la pandèmia.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del passat diumenge. Indiquen que hi ha un total acumulat de 7.168 casos positius i 1.692 casos positius confirmats de residents a residències. Fins al moment s’han donat 2.766 altes hospitalàries, i s’han produït un total de 817 defuncions, tres més respecte l’actualització de fa una setmana.

És la tercera zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més durant tot l’episodi víric, darrera de Barcelona-Àrea Metropolitana i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 364 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 246 persones en residències, 129 persones als seus domicilis i 78 morts no estan classificades.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 07/07/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300