Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El futbol professional compta amb un nou esportista blanenc a primera línia: Adrià Guerrero Aguilar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/07/2020 04:58:15 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El futbol professional compta amb un nou esportista blanenc a primera línia: Adrià Guerrero Aguilar

El passat dissabte 4 de juliol va debutar a La Lliga de l’estat espanyol lluint els colors del València CF després que va començar amb l’equip local del Ca la Guidó, entre d’altres

Blanes compta des d’ara amb un nou al·licient quan es tracti de veure partits de futbol de primera divisió. I és que el passat dissabte va debutar a la Lliga de l’estat espanyol l’esportista blanenc Adrià Guerrero Aguilar, que va disputar el seu primer partit a primera divisió defensant els colors del València Club de Futbol.


Adrià Guerrero Aguilar, jugador del Valencia CF
Fotografia: Lázaro de la Peña
Va jugar a la segona part de l’enfrontament amb el Granada CF, i els entesos han fet un balanç molt positiu de la seva actuació. És lateral esquerra, i procedeix del filial de Segona Divisió B. En aquest sentit, és el tercer jugador del Mestalla que s’ha utilitzat en aquesta campanya, després del centrecampista Vicente Esquerdo i el central Hugo Guillamón. Va arribar al club valencià el gener de l’any passat.

Nascut a Blanes el 28 de gener de l’any 1998, Adrià Guerrero ha esmerçat molts anys de treball i sacrificis abans d’arribar on és ara. Format amb l’Associació Esportiva Ca la Guidó de Blanes, el jove esportista també va ser a la Fundació Sánchez Llibre. Ha jugat amb el juvenil del Futbol Club Barcelona, així com amb el Damm i el Reus Deportiu a Segona Divisió abans d’arribar al Valencia CF.

Segons ha explicat el mateix Adrià Guerrero a diversos mitjans de comunicació, la jornada d’aquest passat dissabte l’ha viscut amb la intensitat pròpia de poder gaudir un somni que semblava inabastable en directe. Des de petit havia volgut arribar el més lluny possible en el mon del futbol, i ara s’ha fet realitat. Llueix el número 31 a la samarreta, i han estat molts els blanencs i blanenques que han compartit amb ell i la seva família l’alegria d’arribar tan a munt.
Data de realització: 07/07/2020 | Data de la darrera actualització: 07/07/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300