Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Donat d’alta el darrer pacient que quedava ingressat per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/10/2020 07:13:35 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Donat d’alta el darrer pacient que quedava ingressat per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes

Actualment ja no queda cap pacient tractat per aquesta malaltia als hospitals de la corporació: Blanes i Calella

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha trencat el costum que havia instaurat aquests darrers dies, avisant que a partir d’ara només informaria setmanalment l’evolució de la COVID-19 als centres sanitaris que gestiona. Ho ha fet per comunicar que en l’actualitat ja no queda cap pacient ingressat per aquesta malaltia a cap dels dos hospitals de la corporació: l’Hospital Comarcal de Blanes i l’Hospital de Calella.


La darrera només persona que encara estava ingressada a l’hospital de Blanes va ser donada d’alta aquest passat dijous, mentre que a Calella ja feia dies que no hi havia cap pacient ingressat que s’estigués tractant pel coronavirus. La xifra total de persones que s’han tractat per COVID a l’Hospital de Blanes des de l’inici de la pandèmia ha estat de 120 persones, mentre que a Calella n’han sigut 156. En relació als professionals, no hi ha cap persona afectada.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del passat dimecres. Indiquen que hi ha un total acumulat de 7.212 casos positius i 1.693 casos positius confirmats de residents a residències. Fins al moment s’han donat 2.772 altes hospitalàries, i s’han produït un total de 819 defuncions, dues més respecte l’actualització del passat diumenge.

És la tercera zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més durant tot l’episodi víric, darrera de Barcelona-Àrea Metropolitana i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 368 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 252 persones en residències, 129 persones als seus domicilis i 70 morts no estan classificades.
Data de realització: 07/10/2020 | Data de la darrera actualització: 07/10/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300