Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Ingressa a presó l’autor d’un robatori amb violència detingut per la Policia Local de Blanes ipso facto


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/10/2020 01:59:34 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Ingressa a presó l’autor d’un robatori amb violència detingut per la Policia Local de Blanes ipso facto

La ràpida resposta policial, i les dades aportades per la pròpia víctima van facilitar que la localització i detenció del presumpte autor es practiqués immediatament després de rebre l’avís

Avui divendres ha ingressat a presó l’autor d’un robatori amb violència detingut per la Policia Local de Blanes gairebé ipso facto, pocs minuts després que es va alertar del succés. L’ingrés a presó l’han decretat als Jutjats de Primera Instància i Instrucció de Blanes després que el detingut va passar a disposició judicial el vespre d’aquest passat dijous. Segons fonts policials, l’ingrés a presó podria haver estat motivat per la violència amb què va actuar l’autor, qui te el seu domicili a Santa Coloma de Gramenet.


Els fets que va tenir lloc dimecres a plena llum del dia. La ràpida i efectiva resposta de la Policia Local de Blanes, sumada a les dades aportades per la pròpia víctima de l’atracament, van permetre que la detenció es pogués efectuar pocs minuts després de l’agressió. A les 11 del matí es va rebre un avís a la Prefectura de la Policia Local de Blanes alertant que hi havia un home a qui havien acabat d’atracar al barri del Control-Horta de la Perla.

L’alerta informava que la víctima estava estesa al terra i presentava lesions importants. Immediatament, es va activar tot el protocol, traslladant-s’hi totes les unitats policials disponibles, alhora que es donava avís tant als Mossos d’Esquadra com a una ambulància per fer-li les primeres atencions.

Descripció de l’atracador facilitada per la pròpia víctima

Va ser precisament la pròpia víctima de l’atracament –un veí de Blanes de 55 anys- qui va facilitar a la Policia Local de Blanes i als Mossos d’Esquadra la descripció del seu agressor. També els va explicar la indumentària que duia l’atracador, així com que li havien propinat diversos cops de puny a la cara per robar-li la cartera i un telèfon mòbil. També va explicar que el seu agressor duia una maleta de viatge de color vermell amb rodes.

Mentre l’ambulància va traslladar la víctima a l’Hospital Comarcal de Blanes perquè se l’atengués de les ferides rebudes, les patrulles disponibles –tant de la Policia Local com dels Mossos d’Esquadra- es van desplegar per intentar localitzar l’autor del robatori. Va ser així com, pocs minuts després que s’havia donat l’alerta, la Policia Local de Blanes va poder localitzar al centre de la ciutat al presumpte autor, que duia la maleta descrita per la víctima.


Un cop identificat, els agents van procedir a escorcollar-lo, trobant-li al damunt tant el mòbil sostret com documentació de la víctima, mentre que la cartera la van localitzar poc després molt a prop, tirada en una paperera. D’altra banda, el sospitós també duia la maleta de viatge de color vermell descrita per la víctima. Al coincidir tots els detalls es va procedir a la seva detenció i va ser traslladat a l’ambulatori perquè fos examinat i assistit. Finalment, dimecres al vespre el detingut va ser traslladat a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Blanes.
Data de realització: 07/10/2020 | Data de la darrera actualització: 07/10/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300