Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tornen a haver-hi pacients ingressats per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes i al de Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/14/2020 06:45:16 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tornen a haver-hi pacients ingressats per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes i al de Calella

Aquests darrers dies hi ha hagut un nou ingrés a l’hospital de Blanes i dos nous pacients al de Calella, després que dijous s’havien donat d’alta als darrers casos

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha informat en el seu comunicat setmanal que en l’actualitat tornen a haver-hi pacients tractats per COVID-19 als seus dos centres de Blanes i Calella. A l’Hospital Comarcal de Blanes aquest passat dilluns va ingressar-hi un nou pacient, mentre que a l’Hospital de Calella hi ha hagut dos nous ingressos durant les darreres hores.


Per tant, actualment hi ha tres persones ingressades sumant els casos de l’Hospital Comarcal de Blanes i de l’Hospital de Calella. En relació als professionals sanitaris, aquí sí que no hi ha hagut cap novetat, de manera que continua sense haver-hi cap cas. Des de la corporació s’ha recordat que cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi aplicant les mesures d’higiene bàsiques: dur mascareta, rentar-se les mans freqüentment i mantenir la distància de seguretat.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del passat dumenge. Indiquen que hi ha un total acumulat de 7.324 casos positius i 1.701 casos positius confirmats de residents a residències. Fins al moment s’han donat 2.777 altes hospitalàries, i s’han produït un total de 819 defuncions.

És la tercera zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més durant tot l’episodi víric, darrera de Barcelona-Àrea Metropolitana i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 368 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 252 persones en residències, 129 persones als seus domicilis i 70 morts no estan classificades.
Data de realització: 07/14/2020 | Data de la darrera actualització: 07/14/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300