Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes ajorna ‘Cinema als Barris’ i suspèn ‘Docus a la Fresca’, programats pels propers dies


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/25/2020 11:32:15 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

EscutLat_VermellBlanes ajorna ‘Cinema als Barris’ i suspèn ‘Docus a la Fresca’, programats pels propers dies

També està previst que els concerts i espectacles suspesos de Festa Major es re programin quan sigui possible, d’acord amb les entitats i artistes locals que els protagonitzaven

D’ençà que dilluns passat es va anunciar la suspensió de la Festa Major i la Fira d’Atraccions, des de l’Ajuntament de Blanes s’ha continuat treballant en dos sentits. D’una banda, per informar sobre la suspensió a totes les entitats, artistes i grups involucrats en la organització del cicle festiu, i de l’altra analitzant quin tipus d’activitats programades pels propers dies podien seguir endavant i quins altres no.


Espectacle Esbart Joaquim Ruyra Festa Major 2019
Respecte el primer punt, se’ls ha emplaçat a poder re programar els concerts i espectacles que estava previst fer els propers dies per oferir-los, en la mesura del què sigui possible, més endavant. No tan sols des del punt de vista de mesures sanitàries, sinó que també caldrà tenir en compte les respectives agendes i la temporalitat en què poden programar-se.

Es re programaran concerts i l’espectacle ‘Toca Santa Anna’

Originàriament, pel que fa a les activitats que havien de protagonitzar les entitats i artistes locals, hi havia vuit concerts programats arreu dels barris de Blanes entre dissabte i diumenge, així com sengles cercaviles. També hi havia un espectacle molt elaborat, una producció de l’Esbart Joaquim Ruyra on intervenien representants del món cultural blanenc.


Ball de Morratxes 2019
Presentat sota el nom de ‘Toca Santa Anna’, l’espectacle comptava amb la direcció musical de Marcel Casellas i estava prevista la participació de diverses entitats, artistes i grups locals que interpretaven els ingredients més destacats de la Festa Major de Santa Anna. Així, hi havia des del mateix esbart, que dansa el ‘Ball de Morratxes’ el dia central de la patrona, fins l’Aplec de l’Amor que tanca les festes, passant per la Colla Gegantera, el correfoc de la Colla de Diables Sa Forcanera i altres passatges prou coneguts.

Suspesos ‘Cinema als Barris’ i ‘Docus a la Fresca’

Paral·lelament, s’han suspès temporalment les sessions que estava previst fer de ‘Cinema als Barris’, que havia de començar dimarts vinent, 28 de juliol. Des del Departament de Participació Ciutadana s’han posat en contacte amb les associacions de veïns, que col·laboren en la organització de l’activitat, per comunicar la decisió.


'Cinema als Barris' 2019
De moment es deixarà congelada l’activitat, fins que les condicions sanitàries ho facin aconsellable, o bé emplaçar-ho directament per molt més endavant. Llavors la decisió quedaria supeditada a les condicions atmosfèriques, ja que si bé durant les nits d’estiu veure cinema a la fresca resulta agradable, quan arriba l’octubre ja no ho és tant.


Aquest 2020 hauria de ser la tercera edició de ‘Cinema als Barris’, programada perquè es fes cada dimarts a les 10 de la nit, del 28 de juliol fins a l’1 de setembre. Entre les pel·lícules que hi ha programades hi ha des de les biopics ‘Yuli’ i ‘Bohemian Rhapsody’ fins al musical ‘Ha nacido una Estrella’, passant pel cinema familiar i altres interessants propostes arreu de sis barris de Blanes.


'Docus a la Fresca' 2019
Per la seva banda, el cicle ‘Docus a la Fresca’ estava programat perquè es fes totes les nits de divendres del mes d’agost a la Plaça Verge Maria. Organitzat per l’Associació Cultural ‘La Focal’ amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, es tracta d’oferir cinema compromès alhora que es pot gaudir d’una nit d’estiu a la fresca, i aquest 2020 hagués estat la 11a edició.Data de realització: 07/25/2020 | Data de la darrera actualització: 07/25/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300