Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Augmenta el nombre de pacients ingressats per COVID als hospitals de Blanes i Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/28/2020 07:14:57 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Augmenta el nombre de pacients ingressats per COVID als hospitals de Blanes i Calella

El nombre total d’hospitalitzats és de 4 persones: una a l’Hospital Comarcal de Blanes i tres al de Calella

En el comunicat setmanal que ara acostuma a fer la Corporació de Salut del Maresme i la Selva de seguiment respecte la COVID-19 als seus centres de Blanes i Calella s’ha informat que en l’actualitat hi ha un total de 4 persones tractant-s’hi. A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha una persona ingressada, i al de Calella tres.


En relació als professionals sanitaris, per contra, no hi ha hagut cap nou cas, de manera que no hi ha cap persona tractant-s’hi. Des de la corporació s’ha recordat que cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi aplicant les mesures d’higiene bàsiques: dur mascareta, rentar-se les mans freqüentment i mantenir la distància de seguretat.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del passat diumenge. Indiquen que hi ha un total acumulat de 8.192 casos positius i 1.711 casos positius confirmats de residents a residències. Fins al moment s’han produït un total de 823 defuncions, quatre més en relació a l’anterior xifra que corresponia al dijous.

És la tercera zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més durant tot l’episodi víric, darrera de Barcelona-Àrea Metropolitana i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 368 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 252 persones en residències, 130 persones als seus domicilis i 73 morts no estan classificades.
Data de realització: 07/28/2020 | Data de la darrera actualització: 07/28/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300