Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes i el SEM atenen un accident mortal a la GI-682


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/29/2020 10:37:26 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Policia Local de Blanes i el SEM atenen un accident mortal a la GI-682

Hi ha hagut un xoc frontal entre un camió i una furgoneta, el conductor de la qual ha mort per les ferides que li ha provocat l’impacte

Efectius de la Policia Local de Blanes han atès aquest matí de dimecres un accident mortal que ha tingut lloc a la GI-682, la Carretera d’Accés a la Costa Brava, poc abans d’arribar a la Rotonda dels Focs, a l’alçada del cementiri municipal. La víctima conduïa una furgoneta que ha xocat frontalment amb un camió que circulava per l’altre carril, i ha mort per les ferides que li han provocat l’impacte. Per la seva banda, el conductor del camió ha resultat il·lès.


Tram de la GI-682 on ha tingut lloc l'accident mortal
Mentre els agents de la Policia Local han fet les primeres intervencions, entre elles tallar el trànsit a totes dues bandes per facilitar les tasques dels serveis d’emergències, els sanitaris del SEM han atès al ferit greu, certificant finalment el seu decés. La víctima mortal és un veí de Blanes de 63 anys i, després que el jutge ho ha autoritzat, s’ha pogut procedir al trasllat del cadàver a la funerària.


Furgoneta que conduïa la víctima mortal
La Policia Local de Blanes li ha fet la prova d’alcoholèmia al conductor del camió amb resultat negatiu, i ha pogut certificar que tot era correcte. Els agents també han pres declaració a diversos testimonis que han presenciat l’accident. El tall del tram de la GI-682 afectat s’ha allargat durant una bona estona, i ha provocat llargues cues de retencions.


Si bé s’ha pogut habilitar un carril de circulació quan les tasques de retirada i neteja han estat més avançades, la circulació per aquest vial és prou densa habitualment, però especialment durant els mesos d’estiu. A 2/4 d’11 del matí la Policia Local ha pogut obrir la circulació en els dos sentits de la via.
Data de realització: 07/29/2020 | Data de la darrera actualització: 07/29/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300