Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes alerta sobre la caducitat de les targes-moneder dels menjadors escolars


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/29/2020 03:12:32 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament de Blanes alerta sobre la caducitat de les targes-moneder dels menjadors escolars

El Departament d’Educació ha informat que les targes del curs 2019-2020 només es podran utilitzar fins el 31 de juliol. El saldo que quedi es perdrà, però cal conservar-les fins al nou curs

Des de l’Ajuntament de Blanes s’ha alertat en relació a la caducitat de les targetes moneder que es van estar repartint durant els mesos de confinament per la COVID-19 a les famílies beneficiàries d’ajuts de menjador escolar. Durant aquells mesos es van repartir més de 700 targetes, en una acció coordinada des de l’Ajuntament de Blanes.


Servei Informació Ajuntament de Blanes
Beques Menjadors Escolars Curs 2020-2021
L’objectiu va ser poder per garantir que els nens i nenes del curs 2019-2020 tinguessin garantit el servei de menjador que no podien seguir rebent a través dels centres escolars tancats per la pandèmia. Al llarg dels darrers mesos, la Generalitat de Catalunya ha anat carregant periòdicament diverses quantitats econòmiques a les targetes perquè les famílies o tutors responsables dels infants anessin a botigues i comerços de queviures per comprar menjar.


Ara, el Departament d’Educació de la Generalitat, a través del Consell Comarcal de la Selva que gestiona aquest servei de manera coordinada amb l’Ajuntament de Blanes, ha informat que aquestes targetes moneder només es podran utilitzar fins el proper divendres, 31 de juliol. Això vol dir que a partir de l’1 d’agost les targetes deixaran de ser operatives, de manera que el saldo que quedi pendent de gastar ja no es podrà utilitzar.Tot i que les targetes quedin sense saldo a partir del proper cap de setmana, s’ha alertat que cal que les famílies conservin les targetes en bon estat i les retornin a la seva escola corresponent el proper mes de setembre, quan comenci el curs escolar 2020-2021. Serà llavors quan el Departament d’Educació de la Generalitat s’encarregarà de detallar a les respectives famílies la mecànica que caldrà seguir per retornar les targetes.
Data de realització: 07/29/2020 | Data de la darrera actualització: 07/29/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300