Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es posa en marxa a Blanes el primer punt de recàrrega de vehicles elèctrics dels ports gironins


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/30/2020 01:19:44 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Festa de la deixalleriaEs posa en marxa a Blanes el primer punt de recàrrega de vehicles elèctrics dels ports gironins

Durant la visita d'aquest matí ha entrat en servei ella primera de les 7 estacions públiques de recàrrega que s'instal·laran a les zones portuàries del territori

La segona part de la visita ha consistit en la posada en marxa d’una estació de recàrrega semiràpida al port de Blanes, el primer de caràcter públic que es posa en marxa arreu dels ports de la costa gironina. L’objectiu és contribuir a la transformació del model de mobilitat als ports de la costa catalana i ajudar a disminuir els gasos amb efecte hivernacle i la contaminació acústica, en el marc de la lluita contra el canvi climàtic.


Després de Blanes, també està previst instal·lar-ne als ports de Llançà, Port de la Selva, Roses, l’Escala, Palamós i Sant Feliu de Guíxols, amb un valor total de 82.000 euros. El punt de recàrrega per a vehicles elèctrics del port de Blanes pot actuar simultàniament amb dos vehicles. Ho fa amb corrent altern i una potència de 22 kW, amb un temps estimat de càrrega d’entre 2 i 4 hores, segons la bateria del vehicle.


Aquest equipament s’ha instal·lat en un lloc accessible, degudament senyalitzat, i es pot utilitzar de manera permanent per usuaris de qualsevol classe de vehicle elèctric estàndard. En podran fer us mitjançant una aplicació específica en qualsevol telèfon mòbil intel·ligent, amb un codi QR present al punt de recàrrega.Data de realització: 07/30/2020 | Data de la darrera actualització: 07/30/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300