Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Ingressa un nou pacient per COVID a l’Hospital Comarcal de Blanes, on hi ha dos casos en tractament


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/31/2020 07:09:04 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Ingressa un nou pacient per COVID a l’Hospital Comarcal de Blanes, on hi ha dos casos en tractament

A l’Hospital de Calella s’han donat d’alta dos pacients i hi queda una persona ingressada

Una vegada més les novetats han provocat que la Corporació de Salut del Maresme i la Selva hagi avançat el seu comunicat de seguiment setmanal respecte la COVID-19 als seus centres de Blanes i Calella. En l’actualitat el nombre de pacients que s’estan tractant a l’Hospital Comarcal de Blanes ha augmentat fins les dues persones, després que hi ha hagut un nou ingrés.


En relació als professionals sanitaris, per contra, no hi ha hagut cap nou cas, de manera que no hi ha cap persona tractant-s’hi. Des de la corporació s’ha recordat que cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi aplicant les mesures d’higiene bàsiques: dur mascareta, rentar-se les mans freqüentment i mantenir la distància de seguretat.

Regió Sanitària de Girona

Les darreres dades fetes públiques pel Departament de Salut en relació a la Regió Sanitària de Girona corresponen a la jornada del passat dimarts. Indiquen que hi ha un total acumulat de 8.330 casos positius i 1.714 casos positius confirmats de residents a residències. Fins al moment s’han produït un total de 825 defuncions, dues més en relació a l’anterior xifra que corresponia a diumenge passat.

És la tercera zona d’arreu de Catalunya on n’hi ha hagut més durant tot l’episodi víric, darrera de Barcelona-Àrea Metropolitana i la Catalunya Central. Del total de decessos de la demarcació gironina, 369 persones han mort en centres hospitalaris i sociosanitaris, 252 persones en residències, 130 persones als seus domicilis i 74 morts no estan classificades.
Data de realització: 07/31/2020 | Data de la darrera actualització: 07/31/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300