Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes dóna d’alta els dos únics pacients que hi quedaven per COVID-19


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/11/2020 07:07:22 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEL’Hospital Comarcal de Blanes dóna d’alta els dos únics pacients que hi quedaven per COVID-19

Un d’ells havia ingressat per coronavirus però ha donat negatiu en la darrera PCR realitzada

Nou gir de la situació pel que fa al recompte de pacients ingressats a l’Hospital Comarcal de Blanes per COVID-19. Després que la Corporació de Salut del Maresme i la Selva va haver d’emetre un comunicat fa tres dies per la defunció d’una persona –la 21ena víctima mortal per aquesta malaltia- a l’Hospital Comarcal de Blanes, l’última informació apunta que ja no hi queda cap pacient ingressat en tractament en aquest centre sanitari.


De les dues úniques persones que hi quedaven tractant-se per COVID-19, una ha estat donada d’alta, mentre que l’altra ha donat negatiu en la darrera PCR realitzada. Per la seva banda, a l’Hospital Sant Jaume de Calella hi ha tres pacients ingressats després que s’hi ha registrat dos nous ingressos i una alta en relació a l’anterior recompte de pacients de fa tres dies.

Respecte el nombre de professionals positius per la COVID-19, segons la Corporació de Salut del Maresme i la Selva només hi ha una única persona. Per la seva banda, les dades del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya en relació al centre sanitari de Blanes apunten que també hi ha un professional en aïllament per coronavirus.

Dades Regió Sanitària de Girona i Selva Marítima

Cat-Salut ha informat respecte la incidència acumulada de positius i probables per COVID-19 a la Regió Sanitària de Girona. En aquest sentit, a la comarca de la Selva Marítima hi ha una incidència del 30’2% de casos acumulats en els darrers 7 dies/100.00 habitants. Segons aquest barem, la comarca de la Regió Sanitària de Girona amb major incidència és l’Alt Empordà, amb un 54’2%, seguida per la Selva Marítima amb el ja esmentat 30’2%.

Darrera, en tercera posició, hi ha el Gironès Nord, amb un 28’2%, seguida pel Gironès Sud, amb un 24’8%. Les quatre últimes posicions les ocupen el Baix Empordà amb un 18%; l’Alt Maresme amb un 16’9%; la Garrotxa amb un 10’5% i el Ripollès amb un 4’1%. En relació a Catalunya, la Regió Sanitària de Girona és la sisena amb major incidència acumulada, amb un 27’0%. El primer lloc l’ocupa Lleida, amb un 113’3%, seguida per l’Àrea Metropolitana Sud i Barcelona Ciutat.Data de realització: 08/11/2020 | Data de la darrera actualització: 08/11/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300