Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes ha posat en marxa avui la sol·licitud d’invitacions pels actes de la Festa Major Petita dels Copatrons


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/18/2020 10:00:35 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLOKBlanes ha posat en marxa avui la sol·licitud d’invitacions pels actes de la Festa Major Petita dels Copatrons

Cada dia, del 20 al 23 d’agost, es fan actuacions a la pista esportiva de la Plaça 11 de Setembre de Mas Enlaire, però cal demanar prèviament les localitats per correu electrònic

El Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes ha posat en marxa aquest dimarts el sistema per fer la sol·licitud d’invitacions, la reserva de localitats per la Festa Major Petita. És el requisit indispensable per poder assistir als actes de la Festa dels Copatrons, el gruix dels quals tindran lloc a la Pista Esportiva de la Plaça 11 de Setembre, al barri de Mas Enlaire, llevat de l’Ofrena Floral i la Missa.


L’aforament d’aquest espai delimitat per les tanques de protecció de la pista esportiva fa que, amb les mesures de distanciament de seguretat per la COVID, hagi passat a poder enquibir un total de 140 cadires. Cal tenir en compte que el mecanisme per fer la sol·licitud s’ha iniciat oficialment aquest dimarts a les 10 del matí. Això vol dir que les demandes que hagin arribat abans d’aquest termini no tindran resposta.

La sol·licitud es pot fer en base als cinc espectacles/activitats que hi haurà aquests dies, del 20 al 23 d’agost. Són els següents: Dijous a les 9 de la nit VI Cantada d’Havaneres; divendres a 2/4 de 9 de la nit Batucada i concert de Nit Jove; dissabte a les 6 de la tarda Contes i Balls de Gegants, i a les 10 Nit de Monòlegs; i finalment diumenge a 2/4 de 8 Audició de Sardanes.

Sistema de sol·licitud d’invitacions

El sistema per fer la sol·licitud d’invitacions per assistir als actes que es faran a la pista de la Plaça 11 de Setembre preveu que s’han de demanar per correu electrònic a l’adreça cultura@blanes.cat amb diverses consideracions a tenir en compte. La principal és que només es poden demanar dues entrades per cada sol·licitud, i cal triar a quin dels cinc actes es vol assistir de manera excloent.


Val a dir que hi ha una activitat –els contes i balls de gegants del dissabte a les 18 h- que, amb caràcter excepcional, preveu que es puguin demanar 4 entrades i no 2, perquè es considera que la mainada hi assistirà amb llurs pares. Cada persona pot demanar 2 entrades -4 en les activitats infantils-, però només podrà assistir a un dels cinc espectacles per donar l’oportunitat a més gent que pugui participar als actes de la Festa Major dels Copatrons.

Tan sols s’acceptarà un espectacle per sol·licitud, per això cal triar a quin dels cinc s’hi vol anar. Només es reservaran entrades per un sol espectacle en cada correu electrònic: un màxim de 2 entrades -4 per a l’Infantil del dissabte- per a 1 dels 5 actes. Si es detecta una altra demanda amb un correu electrònic que ja s’hagi enviat prèviament no es comptabilitzarà. No entrarà ningú que no disposi de la corresponent invitació en regla i que en tingui constància el Departament de Cultura i Festes.


Excepcionalment, aquelles persones que no disposin de connexió a internet, podran demanar les seves entrades al telèfon 972 358 473 a partir d’avui dimarts de 10 a 12 del matí. S’acordarà el dia i hora amb la persona interessada perquè pugui passar a recollir les entrades abans del 20 d’agost, dijous vinent. Qualsevol entrada sol·licitada que no s’hagi retirat abans d’aquesta data quedarà automàticament anul·lada i passarà a lliurar-se a qui sí hagi complimentat la seva sol·licitud en temps i forma.Data de realització: 08/18/2020 | Data de la darrera actualització: 08/18/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300