Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull aquest cap de setmana una nova edició de ‘La Botiga al Carrer’, la primera post-COVID


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/20/2020 09:52:50 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

BotigaAlCarrerBlanes acull aquest cap de setmana una nova edició de ‘La Botiga al Carrer’, la primera post-COVID

Organitzada per l’ABBC, divendres i dissabte les botigues del centre de la vila oferiran els seus productes a molt bon preu, coincidint amb els darrers dies de les rebaixes d’estiu

El centre de Blanes viurà aquest cap de setmana una nova edició de ‘La Botiga al Carrer’, una oportunitat per poder firar-se, per trobar peces de temporada a molt bon preu, aprofitant els darrers dies de les rebaixes d’estiu. Es tracta d’una activitat molt popular a Blanes, que es desenvoluparà més concretament divendres i dissabtes, 21 i 22 d’agost, al llarg de totes dues jornades: matí i tarda.


Organitzada per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, l’activitat estarà ubicada als principals carrers del centre de la vila, que aquests dies d’agost bullen amb especial activitat de vianants. Serà la primera ‘Botiga al Carrer’ que se celebra des que va esclatar la pandèmia del coronavirus, que precisament va fer suspendre l’anterior experiència que s’havia d’haver fet justament el cap de setmana del 14 de març, quan es va decretar l’Estat d’Alarma.

Aquesta primera edició de ‘La Botiga al Carrer’ post-COVID inclourà totes les mesures de seguretat que contemplen les botigues i comerços de Blanes per evitar l’expansió de la pandèmia. És a dir: mantenir la distància adequada, rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic que els comerços posen a l’abast de la clientela, així com que tothom dugui posada la obligatòria mascareta.Data de realització: 08/20/2020 | Data de la darrera actualització: 08/20/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300