Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Ingressa un nou pacient per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes, on hi ha un total de 5 persones


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/01/2020 07:42:53 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Ingressa un nou pacient per COVID-19 a l’Hospital Comarcal de Blanes, on hi ha un total de 5 persones

A l’Hospital Sant Jaume de Calella hi ha 4 persones en tractament, després que també hi ha hagut un nou ingrés

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha fet públic l’habitual comunicat que renova amb caràcter setmanal en relació al recompte de pacients per la COVID-19 als seus centres d’atenció sanitaris. A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha actualment un total de 5 persones en tractament, després que en els darrers dies s’han registrat 2 nous ingressos i una alta.


Amb aquestes xifres, en l’actualitat hi ha una persona més ingressada a l’hospital de Blanes en relació a l’anterior actualització de fa quatre dies. Durant tota la pandèmia hi ha hagut 131 ingressos i s’han pogut donar 109 persones d’alta. Per la seva banda, a l’Hospital Sant Jaume de Calella hi ha 4 pacients ingressats per coronavirus després que hi ha hagut un nou ingrés des de l’últim recompte. Per últim, el nombre de professionals positius per COVID, continua sent de 9 persones.

Dades Regió Sanitària de Girona: 48 pacients ingressats

Segons les dades que ha fet públiques CatSalut, que corresponen al passat diumenge, a la Regió Sanitària de Girona hi ha actualment un total de 48 persones ingressades per COVID, així com 11 pacients ingressats en Unitats de Cures Intensives (UCI). Durant tot la pandèmia –des de l’1 de març fins al 30 d’agost- el nombre de casos confirmats acumulats, és de 10.455 persones, i han mort per aquesta malaltia 836 persones, 31 de les quals a Blanes.

Altres dades que també ha donat a conèixer la Generalitat és que en l’actualitat el risc de rebrot és del 141’29, en la zona alta de la franja. En les anteriors actualitzacions, la Regió Sanitària de Girona va estar situada en un risc de rebrot del 116’37 –també a la franja alta de risc- en la setmana del 14 al 20 d’agost; i en el 88’45 –en la franja moderada- durant la setmana del 7 al 13 d’agost. A Blanes el risc de rebrot ara és moderat, del 81’52, mentre que la setmana passada havia arribat a un nivell alt, el 130’21.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 09/01/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300