Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Ingressa un nou malalt per COVID a l’Hospital Comarcal de Blanes, on ara hi ha 7 pacients


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/10/2020 06:07:55 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEIngressa un nou malalt per COVID a l’Hospital Comarcal de Blanes, on ara hi ha 7 pacients

Als hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva hi ha un total d’11 pacients, i el nombre de professionals positius i en aïllament també ha augmentat, sumant 13 persones

Les dades fetes públiques avui per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació al recompte de pacients per la COVID-19 als seus centres d’atenció sanitaris, indiquen que hi ha un total d’11 persones hospitalitzades als respectius hospitals de Blanes i Calella. A l’Hospital Comarcal de Blanes s’ha tornat a registrar un increment del nombre d’hospitalitzats, i ara hi ha 7 persones, un nou ingrés en relació a fa tres dies.


Per la seva banda, a l’Hospital Sant Jaume de Calella continuen havent-hi 4 persones ingressades, si bé cal dir que durant els darrers tres dies hi ha hagut 3 ingressos i 3 altes. Respecte el nombre de professionals positius i en aïllament per la COVID-19, ha tornat a augmentar amb dues persones més. Ara n’hi ha un total de 13, mentre que fa tres dies n’hi havia 11.

Dades Regió Sanitària de Girona: 54 pacients ingressats

Segons les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres, a la Regió Sanitària de Girona hi ha actualment un total de 54 persones ingressades per COVID, 1 més que fa 4 dies, així com 14 pacients ingressats en Unitats de Cures Intensives (UCI), 1 menys en relació a l’anterior actualització. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats, ha augmentat a 11.422 persones, i han mort per aquesta malaltia 838 persones, una més en relació a diumenge passat.

Altres dades que també ha donat a conèixer la Generalitat és que en l’actualitat el risc de rebrot ha tornat a pujar. Ara és del 151’62, mentre que en l’anterior actualització era del 125’70, de manera que la Regió Sanitària de Girona continua en la zona alta de la franja. A Blanes el risc de rebrot també ha augmentat, i continua en la zona alta. És del 241’79, quan en l’anterior actualització era del 155’65.Data de realització: 09/10/2020 | Data de la darrera actualització: 09/10/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300