Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes començarà dimecres la Temporada Baixa en la recollida de residus


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/15/2020 04:15:22 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

recollida residusBlanes començarà dimecres la Temporada Baixa en la recollida de residus

S’han repartit 5.000 circulars per informar als veïns que a partir del 16 de setembre la recollida ‘Porta a Porta’ passa a ser altern amb les fraccions de resta i orgànica

A partir d’aquest proper dimecres 16 de setembre, amb el pas a la segona quinzena d’aquest mes, Blanes recupera l’habitual temporalitat que sol haver durant la major part de l’any en relació a diversos serveis municipals. Un d’ells és el de la recollida d’escombraries, que a partir d’aquest proper dimecres passarà a ser de l’anomenada ‘Temporada Baixa’.


Punt Informatiu Canvi Temporalitat Recollida Porta a Porta
En ‘Temporada Baixa’ la recollida selectiva porta a porta que s’efectua principalment a Blanes Centre i altres punts del municipi passarà a ser alterna pel que fa a les fraccions de resta i orgànica. En Temporada Alta, del 15 de juny al 15 de setembre, les dues fraccions s’han estat recollit per separat però amb caràcter diari al haver una major presència poblacional, amb els veïns de segona residència i visitants ocasionals.


A partir de demà dimecres, és a dir: des del 16 de setembre i fins el 14 de juny, la brossa orgànica passarà a recollir-se només 3 dies: els dilluns, dimecres, divendres i dissabte, mentre que la resta es passarà a recollir els dies alterns a aquests, és a dir: dimarts, dijous i diumenge. Els cubells i les bosses s’han de treure a l’exterior dels habitatges entre les vuit i les deu de la nit i, per tant, cal recordar que l’endemà que s’hagi dipositat el cubell de l’orgànica s’ha de recollir al matí.

Punt Informatiu i 5.000 circulars per informar als veïns

L’Ajuntament de Blanes ha demanat la col·laboració ciutadana, indispensable pel bon funcionament d’aquest servei, perquè es respectin tant els dies en què s’han de treure els dos tipus de deixalles com l’horari. Per aquest motiu, aquest passat dilluns va estar en marxa un Punt Informatiu a la Plaça d’Espanya, aprofitant la major afluència de públic que hi ha aquest dia de la setmana coincidint amb el Mercat dels Teixits.


L’acció més intensiva s’ha fet durant aquests darrers dies, en què s’ha distribuït una circular informativa que s’ha enganxat al costat dels portals d’accés als edificis situats al centre de Blanes, així com en les zones on també es fa la recollida amb el sistema de porta a porta. Se n’han editat 5.000, i en l’escrit bàsicament es recorda els dies en què es fa la recollida de la brossa orgànica i de la resta.


També es remarca explícitament que el Paper, el Vidre i els Envasos s’han de separar correctament i abocar-ho en els corresponents contenidors de recollida selectiva que estan distribuïts arreu del municipi en les anomenades ‘illes de contenidors’. En cas que la ciutadania vulgui informar-se sobre algun aspecte relacionat amb el servei de recollida d’escombraries i neteja viària que l’Ajuntament de Blanes efectua a través de l’empresa Nora, Serveis Mediambientals, poden fer-ho a través del telèfon de contacte 972 331 718.Data de realització: 09/15/2020 | Data de la darrera actualització: 09/15/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300