Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull el primer dels 4 concerts que es faran a Catalunya a benefici del SJD Pediatric Cancer Center


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/16/2020 05:27:40 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acull el primer dels 4 concerts que es faran a Catalunya a benefici del SJD Pediatric Cancer Center

El cicle continuarà a Lleida, Manresa i Igualada, i el concert inaugural es farà diumenge vinent a l’Església Santa Maria a les 8 del vespre

L’Església Santa Maria de Blanes acollirà diumenge vinent el primer dels quatre concerts que es faran arreu de Catalunya a benefici del nou hospital oncològic que depèn del Sant Joan de Déu, el SJD Pediatric Cancer Center. Amb el lema #pelsvalents, després d’arrencar a Blanes, el cicle de concerts continuarà el seu recorregut per Catalunya a la Catedral de Lleida el 2 d’octubre, a la Basílica de la Seu de Manresa el 3 d’octubre, i finalment el 4 d’octubre a la Basílica de Santa Maria, a Igualada.

En tots quatre indrets hi actuarà un Duo d’Acordió i Violoncel, a càrrec d’Edmon Bosch i Marc Jiménez, respectivament. El programa està format principalment per temes de música clàssica tan coneguts com l’adagio de Marcelo i Bach, fins a bandes sonores de grans títols cinematogràfics com el tema d’amor de ‘Cinema Paradiso’, passant per temes populars catalans com ‘El Rossinyol’ o el ‘Cant dels Ocells’, entre d’altres.

Els organitzadors són ‘Harmonia Virtute’, i el preu de les entrades és de 20 €. Les localitats estan disponibles a través de www.ticketmaster.es, i també es poden comprar als mateixos recintes on tindran lloc els concerts abans que comencin. A Blanes també es poden adquirir a la rectoria en horari de despatx (dimarts i dijous de 8 a 9 del vespre, i dimecres i divendres de 12 a 13’30 h del migdia).


Data de realització: 09/16/2020 | Data de la darrera actualització: 09/16/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300