Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Torna l’espectacle al Teatre de la Costa Brava Sud de Blanes amb el 50% de l’aforament per la COVID


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/16/2020 10:37:33 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Logo Teatre de BlanesTorna l’espectacle al Teatre de la Costa Brava Sud de Blanes amb el 50% de l’aforament per la COVID

El teló s’aixecarà diumenge amb la comèdia de Pau Roca ‘Les coses excepcionals’, i Protecció Civil de Blanes ha implementat diverses mesures com la presa de temperatura a l’entrada

El proper diumenge 20 de setembre el Teatre de la Costa Brava Sud tornarà a aixecar el teló després d’haver estat sis mesos en silenci per la COVID. Ho farà a les 7 de la tarda amb la comèdia que protagonitza Pau Roca ‘Les coses excepcionals’. La programació professional ja no s’aturarà, pel que fa a aquest segon semestre, fins al 12 de desembre amb l’actuació musical del pianista blanenc Carles Marigó, que ens porta el seu ‘Free Piano’.


Perquè el Teatre de Blanes pugui complir l’eslògan d’aquest segon semestre: ‘Torna l’Espectacle al Teatre de la Costa Brava Sud’, ha estat necessari implementar diverses mesures en prevenció de la propagació de la COVID-19. Amb aquest objectiu, aquesta setmana s’ha fet una darrera reunió sobre el terreny, al pati de butaques, amb el cap de Protecció Civil de Blanes, Josep Lluís Pouy; el regidor de Cultura, Albert Sanz; així com personal de l’àrea i del teatre.

Mesures de protecció i prevenció per la COVID-19

Una de les principals mesures preventives, marcades per la Generalitat de Catalunya, és que l’aforament està limitat al 50% de les localitats. A mesura que s’han anat venent telemàticament les entrades, un programa informàtic ha alliberat els seients al seu voltant per mantenir la distància de seguretat adequada. Tant si s’han comprat entrades individuals com en grup de ‘nucli familiar’, tothom té la garantia que estarà guardant la separació adequada.

En el cas que s’assisteixi al Teatre de Blanes com a ‘nucli familiar’ es podran seure junts amb totes les mesures de seguretat. Això és perquè, un cop s’han seleccionat els seients, el sistema de venda bloqueja automàticament les ‘butaques COVID’, és a dir, els seients laterals, frontals i posteriors en relació a les butaques reservades, que queden des d’aquell moment inhabilitades i ja no es poden posar a la venda.


Visita de Treball Protecció Civil al Teatre de Blanes
D’aquesta manera, hi ha unes 200 butaques lliures i a disposició de qui vulgui assistir als espectacles. Altres mesures que també s’han implementat és que el Teatre de Blanes serà una zona ‘termo-vigilada’. Es prendrà la temperatura corporal a tothom que hi arribi, i no hi podrà accedir en cas que el resultat de la mesura sigui igual o superior als 37’5º C. Val a dir que el llindar de la temperatura podrà variar en funció de les indicacions de les autoritats sanitàries competents, així com de la pròpia situació de la persona.

L’ús de la mascareta serà obligatori a l’interior de les instal·lacions, i hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic als accessos i altres zones per facilitar la higiene de mans. Sempre que sigui possible, s’haurà de respectar la distància de seguretat d’1 metre i mig, i l’accés es farà de manera esglaonada, seguint les indicacions que es donin amb anterioritat a la data prevista per a l’espectacle, mitjançant el portal web o correu electrònic.


El regidor de Cultura, Albert Sanz, el cap de Protecció Civil,
Josep Lluís Pouy, amb el cap i un tècnic de Cultura, Pere Box i Joan Ruiz
Els qui tinguin una localitat de la fila 1 a la 8, entraran pels accessos de planta baixa. Per la seva banda, a partir de la fila 9 i fins la 25 hi accediran per les escales laterals del vestíbul principal. Val a dir en aquest darrer sentit que l’ús dels ascensors es limitarà al mínim imprescindible, només per a les persones amb mobilitat reduïda, i s’utilitzaran preferentment les escales.

Per últim, per assegurar la ventilació de l’edifici es mantindrà la renovació d’aire. El públic assistent té el deure de complir amb la mesura d’evitar anar al Teatre en cas de presentar símptomes compatibles amb la malaltia, o bé en cas d’haver estat en contacte directe amb un malalt. Val a dir que tot aquest seguit de mesures estan sempre subjectes als canvis que puguin fer en qualsevol moment, en funció de l’evolució de la pandèmia, les autoritats competents.

Programació setembre-desembre al Teatre de Blanes

La programació professional al Teatre de Blanes inclourà sis espectacles des d’aquest proper diumenge 20 de setembre i fins al dissabte 12 de desembre. Són quatre funcions de teatre i dues musicals. Quatre d’ells són les representacions que van quedar per fer-se des del passat mes de març, quan es va haver d’interrompre pel confinament, coincidint amb l’inici de la pandèmia.


Així, ‘Les coses excepcionals’ d’aquest proper diumenge, ‘Tinder Sorpresa’ el 29 de novembre, ‘Els Brugarol’ el 5 de desembre i ‘Free Piano’ el 12 de desembre són espectacles reprogramats. Les novetats són l’espectacle del músic i compositor blanenc Xavi Molina, que presentarà ‘Noucents’ el 4 d’octubre, i ‘Una Nit Mooolt Complicada’ el 17 d’octubre.Data de realització: 09/16/2020 | Data de la darrera actualització: 09/16/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300