Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Baixa el nombre de pacients COVID a l’Hospital Comarcal de Blanes, però augmenta al de Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/18/2020 07:35:03 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEBaixa el nombre de pacients COVID a l’Hospital Comarcal de Blanes, però augmenta al de Calella

Sumen un total de 35 pacients entre els dos hospitals: 29 a l’Hospital de Calella i 6 al de Blanes

El darrer comunicat emès per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva informa que, sumant els pacients COVID ingressats als dos hospitals de Blanes i Calella, hi ha un total de 35 persones, tres més que en l’anterior actualització de fa tres dies. A l’Hospital Comarcal de Blanes actualment hi ha 6 persones ingressades, dues menys que en l’anterior informació. Durant els darrers dies s’hi ha registrat un nou ingrés, així com tres altes.


Per contra, a l’Hospital Comarcal de Calella ha augmentat el nombre d’ingressats, amb un total de 29: 9 persones són a l’hospital d’aguts, i 20 en l’àmbit sociosanitari –tot i que la majoria són asimptomàtics-, on s’hi ha continuat fent més proves PCR per a la detecció de nous casos. Aquests darrers dies hi ha hagut 3 ingressos, 2 altes i 1 defunció en relació a l’anterior recompte.

Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, en l’actualitat són un total de 20 persones, de les quals 11 s’han detectat al sociosanitari de Calella. És el mateix nombre que ja hi havia fa tres dies, en l’anterior actualització. Una vegada més, des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’ha remarcat que cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Dades Regió Sanitària de Girona: 79 pacients ingressats

Segons les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres, a la Regió Sanitària de Girona hi ha actualment un total de 71 persones ingressades per COVID, 8 menys que fa dos dies, així com 18 ingressats en Unitats de Cures Intensives (UCIs), una més en relació a l’anterior actualització. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats, ha augmentat a 12.403 persones, i han mort per aquesta malaltia 845 persones, quatre més en relació al passat dimecres.

Altres dades que també ha donat a conèixer la Generalitat és que en l’actualitat el risc de rebrot ha tornat a pujar. Ara és del 203’26, mentre que en l’anterior actualització era del 188’24. La Regió Sanitària de Girona continua en la zona alta de la franja, i a Blanes el risc de rebrot ha disminuït força, però també continua en la zona alta. Ara és del 149’27, quan en l’anterior actualització era del 235’09. També cal tenir en compte que durant els darrers dies s’ha registrat una nova defunció a Blanes per coronavirus, que suma un total fins ara de 32 víctimes mortals.Data de realització: 09/18/2020 | Data de la darrera actualització: 09/18/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300