Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes ha acollit el primer concert dels 4 que es faran a Catalunya a benefici del SJD Pediatric Cancer Center


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/24/2020 01:36:13 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOBlanes ha acollit el primer concert dels 4 que es faran a Catalunya a benefici del SJD Pediatric Cancer Center

Organitzat per ‘Harmonia Virtute’ i la col·laboració de la Parròquia Santa Maria, on s’hi va allotjar, el concert va anar a càrrec d’Edmon Bosch al violoncel i Marc Jiménez al bandoneó

L’Església Santa Maria de Blanes va acollir diumenge passat el primer dels quatre concerts que es faran arreu de Catalunya aquests dies a benefici del nou hospital oncològic que depèn del Sant Joan de Déu, el SJD Pediatric Cancer Center. L’esdeveniment musical, que va tenir lloc a les vuit del vespre, va atraure finalment un bon nombre de persones


Parròquia Santa Maria, diumenge passat
Malgrat les mesures sanitàries han reduït notablement l’aforament màxim d’aquest recinte, els bancs de l’església parroquial es van veure força farcits d’un públic que va gaudir d’una excel·lent vetllada musical. En aquest sentit, entre els assistents al concert benèfic s’hi comptava la tinenta d’alcalde d’Educació, Olga López.


Val a dir que, igual que tots els esdeveniments religiosos que s’acullen en aquest recinte, es van aplicar les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries. Tothom duia la mascareta reglamentària, es van aplicar gel hidroalcohòlic a l’entrada, es guardava la distància de seguretat en les ubicacions, i a tothom se li prenia la temperatura corporal abans d’entrar.


Una altra mesura va ser la declaració signada de tots els i les assistents respecte que no presentaven cap símptoma compatible amb el coronavirus, recollint també les seves dades personals que es destruiran d’aquí a uns dies, davant la possibilitat que fos necessari establir una traçabilitat. Abans de començar el concert, des de la organització –‘Harmonia Virtute’, que ha comptat amb el suport de la Parròquia Santa Maria de Blanes- es va agrair la participació al públic assistent, recordant que un 30% dels beneficis es destinaven al SJD Pediatric Cancer Center.

Concert a benefici del SJD Pediatric Cancer Center

I és que aquest concert celebrat a Blanes, així com els altres tres restants que queden encara per celebrar arreu de Catalunya, forma part d’una campanya global que els últims anys ha mobilitzat col·lectius, institucions i administracions- La campanya, que s’identifica amb el lema #pelsvalents, es va fer especialment coneguda pels escuts de diverses policies locals d’arreu del territori que van afegir-hi aquest lema.


El cicle de concerts a benefici del SJD Pediatric Cancer Center que impulsa l’Hospital Sant Joan de Déu, està previst que continuï el proper mes d’octubre. Més concretament, el recorregut que s’ha programat continuarà a la Catedral de Lleida el 2 d’octubre, a la Basílica de la Seu de Manresa el 3 d’octubre, i finalment el 4 d’octubre a la Basílica de Santa Maria, a Igualada.

Concert de Violoncel i Bandoneó amb Edmon Bosch i Marc Jiménez

Els intèrprets de tots quatre concerts són un Duo de Violoncel i Bandoneó –similar a un acordió-, a càrrec d’Edmon Bosch i Marc Jiménez. El programa –que també és comú a les quatre vetllades- està format principalment per temes de música clàssica tan coneguts com l’adagio de Marcelo i Bach, fins a bandes sonores de grans títols cinematogràfics com el tema d’amor de ‘Cinema Paradiso’, passant per temes populars catalans com ‘El Rossinyol’ o el ‘Cant dels Ocells’, entre d’altres.


El preu de les entrades és de 20 € pel que fa a tots quatre concerts. Les localitats estan disponibles a través de www.ticketmaster.es, i també es poden comprar als mateixos recintes on tindran lloc els concerts abans que comencin.Data de realització: 09/24/2020 | Data de la darrera actualització: 09/24/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300