Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Nou augment del nombre de pacients COVID als hospitals de la Corporació de Salut, a Blanes i Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/25/2020 08:39:59 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Nou augment del nombre de pacients COVID als hospitals de la Corporació de Salut, a Blanes i Calella

Sumant els dos hospitals hi ha un total de 40 persones ingressades: 9 al Comarcal de Blanes i 31 al de Calella

El darrer comunicat de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva indica que, sumant els pacients COVID ingressats als dos hospitals de Blanes i Calella, hi ha un total de 40 persones, dues més que en l’anterior actualització de fa tres dies. A l’Hospital Comarcal de Blanes actualment hi ha 9 persones ingressades, el mateix nombre, però no les mateixes persones, ja que els darrers dies hi ha hagut 2 nous ingressos i 2 altes.


A l’Hospital Comarcal de Calella hi ha 31 pacients ingressats, tres més que en l’anterior actualització, i d’aquest total 12 persones són a l’hospital d’aguts, i 19 a l’àmbit sociosanitari. Aquests darrers són els casos que es van detectar farà gairebé dues setmanes, i la majoria s’han mantingut asimptomàtics. Els últims dies s’han registrat 5 nous ingressos i 2 altes. I pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament per la COVID continua sent de 22 persones.

Dades Regió Sanitària de Girona: 69 pacients ingressats

Segons les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres, a la Regió Sanitària de Girona hi ha actualment un total de 72 persones ingressades per COVID, 3 més que fa dos dies, així com 15 ingressats en Unitats de Cures Intensives (UCIs), el mateix nombre que en l’anterior actualització. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats, ha augmentat a 13.291 persones, i han mort per aquesta malaltia 854 persones, 5 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que també ha donat a conèixer la Generalitat és que en l’actualitat el risc de rebrot ha tornat a pujar lleugerament. Ara és del 184’21, mentre que en l’anterior actualització era del 180’76. La Regió Sanitària de Girona continua en la zona alta de la franja, i a Blanes el risc de rebrot ha tornat a pujar considerablement, pràcticament el doble que fa dos dies: ara és del 434’87, quan en l’anterior actualització era del 208’82.
Data de realització: 09/25/2020 | Data de la darrera actualització: 09/25/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300