Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes reprèn aquest diumenge els espectacles infantils de Rialles amb la funció de titelles ‘Sopa de Pedres’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/25/2020 11:16:49 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes reprèn aquest diumenge els espectacles infantils de Rialles amb la funció de titelles ‘Sopa de Pedres’

A càrrec d’Engruna Teatre, la representació es farà al Teatre de Blanes a la seva hora habitual: 2/4 de 6 de la tarda, i fins al desembre s’han programat un total de 6 sessions

Després que el passat cap de setmana el Teatre de Blanes va aixecar de nou el teló, acabant amb sis mesos d’inactivitat, ara toca reprendre els espectacles infantils de Rialles, organitzats per l’Associació de Blanes, programats perquè comencin aquesta setmana. Diumenge vinent, 27 de setembre, tindrà lloc la primera de les sis representacions que hi haurà des d’ara i fins al desembre.


Taquilla del Teatre de Blanes
L’estrena d’activitat de diumenge vinent es farà amb la funció de titelles ‘Sopa de Pedres’, a càrrec d’Engruna Teatre, que gira a l’entorn de la crisi dels refugiats, un tema que es vol fer arribar al públic infantil. Parla de totes aquelles persones que, fugint de la seva dura i crua realitat més immediata, arriben a terres que no coneixien i on es parlen llengües que no dominen, havent deixat casa seva a milers de quilòmetres. El missatge final vol ser positiu, i parlar d’aquelles pedres que ens trobem a la vida, que cal convertir en oportunitats i aprenentatge.


'Sopa de Pedres', d'Engruna Teatre, aquest diumenge al Teatre de Blanes
L’espectacle ‘Sopa de Pedres’ d’aquest proper diumenge començarà, com és habitual a 2/4 de 6 de la tarda, i se seguiran totes les mesures de seguretat per prevenir la propagació de la COVID. Els majors de 6 anys hauran de dur la mascareta posada, i a l’entrada es mesurarà la temperatura i caldrà posar-se gel hidroalcohòlic. Les localitats també estan distribuïdes guardant la distància de seguretat que cal respectar al llarg de tota la sessió.

Sis espectacles infantils fins al desembre al Teatre de Blanes

Rialles Blanes ha programat un total de sis espectacles infantils professionals des d’aquest setembre i fins al desembre. Després de l’estrena del proper diumenge amb ‘Sopa de Pedres’, la següent representació tindrà lloc el diumenge 11 d’octubre, amb ‘Pota de Cabra’, a càrrec d’Enric Magoo, que al·ludeix amb el títol de l’espectacle a la coneguda frase ‘Abracadabra, pota de cabra’.


Enric Magoo porta l'11 d'Octubre al Teatre de Blanes 'Pota de Cabra'
El mateix mes d’octubre encara hi haurà una segona representació. El dia 25 Jordi del Río porta ‘Clic!’, una sessió de teatre còmic que tracta sobre el cicle de la vida: des que l’infant és a la panxa de la seva mare fins que té la seva pròpia descendència. Al novembre hi haurà dues sessions: el dia 8 l’espectacle de titelles ‘Hamelí’, amb Xip Xap, i el dia 22 la Companyia Anna Roca porta ‘Valentina Quàntica’, teatre còmic i ciència.


'Valentina Quàntica', de la Cia Anna Roca, el 22 de novembre
al Teatre de Blanes
Finalment, la programació es tancarà el 6 de desembre amb un espectacle directament relacionat amb les festes de Nadal que ens esperen. La companyia País de Xauxa porta al Teatre de Blanes ‘La llum del Fanalet’, farcida del què ha caracteritzar aquests dies: donar de menjar al tió, decorar l’arbre de Nadal, muntar el pessebre, escriure la carta als Reis d’Orient i rodejar-se aquests dies amb les persones a qui més s’estima.

Descompte d’1€ per entrada

Cada entrada costa 7€, però s’hi pot aplicar el descompte d’1€ per persona en cas que es compleixin un dels dos següents requisits. Un d’ells és comprar localitats per a 3 espectacles diferents, i l’altre si es pertany a una família nombrosa acreditada, tot i que en aquest cas cal comprar les localitats a la taquilla. Es tracta d’un descompte que no és acumulable, però també hi ha d’altres facilitats.

En cas que es compri un paquet especial per veure els sis espectacles, el cost total de les sis entrades és de 30€ enlloc dels 42€ que valen si s’adquireixen individualment. Una altra oferta és per la compra d’un paquet per veure cinc espectacles: es ven al preu de 25€ enlloc dels 35€ que costaria cada representació per separat.


La venda anticipada es fa a la taquilla del teatre, els divendres de la mateixa setmana de l’espectacle, des de 2/4 de 6 fins les 7 de la tarda, així com una hora abans que comenci la funció, és a dir: els diumenges a 2/4 de 5. També es poden comprar entrades online a www.teatredelacostabravasud.cat. Més informació: www.rialles.cat
Data de realització: 09/25/2020 | Data de la darrera actualització: 09/25/2020

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300