Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es manté estable el nombre de pacients COVID als centres de la Corporació de Salut, a Blanes i Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/29/2020 07:03:08 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEEs manté estable el nombre de pacients COVID als centres de la Corporació de Salut, a Blanes i Calella

Sumant els 2 hospitals i el sociosanitari hi ha un total de 39 persones ingressades: 10 al Comarcal de Blanes i 29 als de Calella, on s’han produït 4 defuncions els darrers dies

El recompte de pacients actualitzat que ha fet públic la Corporació de Salut del Maresme i la Selva indica que, sumant els pacients COVID ingressats als seus centres de Blanes i Calella, hi ha un total de 39 persones, una menys que en l’anterior actualització de fa quatre dies. A l’Hospital Comarcal de Blanes actualment hi ha 10 persones ingressades, una més que en l’anterior actualització, i durant aquests dies hi ha hagut 3 ingressos i 2 altes.


Als centres que la corporació té a Calella hi ha 29 pacients ingressats, dos menys que en l’anterior actualització. D’aquest total, 13 persones són a l’hospital d’aguts, i 16 a l’àmbit sociosanitari. Aquests darrers són els casos que es van detectar farà gairebé dues setmanes, i la majoria s’han mantingut asimptomàtics i romanen aïllats.

Durant aquests darrers quatre dies s’han registrat als centres de Calella 7 nous ingressos, 5 altes i 4 defuncions. D’aquest total de víctimes mortals, 1 va traspassar a l’Hospital de Calella i 3 al sociosanitari. I pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament per la COVID ha tornat a augmentar, amb un total de 27 persones, 5 més que en l’anterior recompte.

Dades Regió Sanitària de Girona: 80 pacients ingressats

Segons les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat diumenge, a la Regió Sanitària de Girona hi ha actualment un total de 80 persones ingressades per COVID, 8 més que fa dos dies, així com 17 ingressats en Unitats de Cures Intensives (UCIs), dues més que en l’anterior actualització. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats, ha augmentat a 13.769 persones, i han mort per aquesta malaltia 860 persones, 6 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que també ha donat a conèixer la Generalitat és que en l’actualitat el risc de rebrot ha tornat a pujar lleugerament. Ara és del 193’94, mentre que en l’anterior actualització era del 184’21. La Regió Sanitària de Girona continua en la zona alta de la franja, i a Blanes el risc de rebrot ha davallat gairebé a la meitat en relació a fa dos dies: ara és del 237’47, quan en l’anterior actualització era del 434’87.Data de realització: 09/29/2020 | Data de la darrera actualització: 09/29/2020


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300